شبکه مهاجرت خاورمیانه برای هدایت منابع نهادهای داخلی و همافزایی آنها در جهت چالش پیشروی کشور در حوزه مهاجرت با همراهی معاونت علمی و فناوری تلاش میکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، "شبکه مهاجرت خاورمیانه" بعنوان اولین شبکه تخصصی و حرفهای در حوزه مهاجرت بینالملل در کشور ایران و منطقه خاورمیانه است که اساسا در راستای قویت و توسعه همکاریها میان نهادها و موسسات مختلف داخل کشور فعال در حوزههای سیاستی، مطالعاتی و اجرایی در زمینه مهاجرت، شکل گرفته است.
این شبکه پل ارتباطی میان نهادهای داخل کشور با شبکه ها، مجامع و سازمانهای سیاستی، مراکز آموزشی و تحقیقاتی بینالمللی در حوزه مهاجرت است و برهمین اساس رویکرد شبکه مهاجرت خاورمیانه مبتنی بر شبکهسازی و توسعه تعاملات و ارتباطات با محوریت موضوع مهاجرت در عرصه داخلی و بینالمللی است.
این شبکه در نظر دارد با یکپارچگی و انسجام حاصل از تعامل نهادهای داخلی، درجهت آگاهی و بهرهبرداری اثربخش از منابع و ظرفیتهای همکاریهای بینالمللی در زمینههای مختلف سیاستی، مطالعاتی و اجرایی مرتبط با مهاجرت به ویژه در منطقه خاورمیانه گام بردارد.
گفتنی است، مرکز تعاملات بینالمللی علم وفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف، موسسه بینالمللی توسعه دانش فردای ایرانیان، موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور، انجمن دیاران و دانشکده علوم زمین دانشگاه شهیدبهشتی نهادهای همراه شبکه مهاجرت خاورمیانه هستند.