کد خبر:۶۹۳۵۲۵
فیاض بخش در گفتگو با دانشجو:

هدف انجمن‌ها در دانشگاه شریف برگزاری دوره‌های علمی، ترویجی/ انتخابات هر انجمن اوایل خرداد ماه برگزار می‌شود

دبیر کل انجمن علمی دانشگاه شریف گفت: انتخابات هر انجمن اواخر اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد ماه برگزار می‌شود و دبیران انجمن‌های دانشکده‌ای توسط دانشجویان دانشکده منتخب می‌شوند.
مجتبی فیاض بخش، دبیر کل انجمن علمی دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص معرفی انجمن‌های علمی دانشگاه شریف بیان کرد: دانشگاه شریف ۲۵ انجمن علمی دارد که به دو دسته تقسیم می‌شوند دسته اول انجمن دانشکده‌ای که متعلق به دانشکده‌های خاصی مانند برق و کامپیوتر هستند که حوزه فعالیت آن‌ها مشخص است و دسته دوم انجمن‌های علمی که مربوط به دانشکده مشخصی نیستند که این دسته شامل انجمن علمی نانو، انجمن علمی محیط زیست و انجمن علمی نخبگان می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده توسط انجمن‌ها گفت: هدف انجمن‌ها برگزاری دوره‌های علمی، ترویجی است که تاکنون مسابقات علمی، کارگاه‌های آموزشی، بازدید‌های صنعتی و برنامه‌های مناسبتی (اعیاد روز استاد) از جمله فعالیت‌های انجام شده توسط انجمن‌های علمی دانشگاه شریف بوده است.

فیاض بخش در ادامه عنوان کرد: هر ساله شورای مرکزی برای هر انجمن تشکیل می‌شود و افرادی که برای منتخب شدن به عنوان دبیر انجمن کاندید می‌شوند تا یک سال راهبری انجمن علمی را برعهده می‌گیرند، اما ممکن است برحسب شرایط رویداد‌ها و فعالیت‌های هر انجمن تغییر پیدا کند.

وی در خصوص زمان برگزاری انتخابات انجمن علمی دانشگاه اظهار کرد: انتخابات هر انجمن اواخر اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد ماه برگزار می‌شود و دبیران انجمن‌های دانشکده‌ای توسط دانشجویان دانشکده منتخب می‌شوند، اما انجمن‌های غیر دانشکده‌ای ۵ الی ۹ نفر توسط شورای مرکزی منتخب می‌شوند و دیبران در ابتدای فعالیت خود افراد را در سمت‌های گوناگون مانند نائب رئیس و مسئول مالی برمی گزینند.

فیاض بخش در پایان افزود: انجمن علمی دانشکده برق و دانشکده کامپیوتر تاکنون فعالیت‌های شاخصی داشته اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار