آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۰۱۲
صالح پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

پیوستن داوطلبانه به معاهده پاریس کشور را با مشکلات عدیده‌ای روبه رو می‌کند

قائم مقام واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: پیوستن داوطلبانه به معاهده پاریس کشور را با مشکلات عدیده ایی روبه رو می‌کند که شاید شروع این مشکلات در ابتدا با خاموشی‌های پی در پی در تابستان امسال همراه بود.


سید علی صالح پور قائم مقام واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت:
مشکلات اقتصادی کشور به خصوص در دهه اخیر و فشار‌های همه جانبه بین المللی به خصوص در تحریم‌ها هرچند اراده ملت و ایمان راسخ مردم به اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی کم نکرد، اما مردم را متحمل فشار‌های معیشتی فراوانی کرد؛ که شاید همین فشار‌های معیشتی در کنار سیاست‌های غلط فرهنگی به پایه‌های اصلی فرهنگ در کشور صدماتی زد.

وی افزود:، اما فشار‌های معیشتی وارد شده بر مردم ناشی از تحریم‌ها و فشار‌های بین المللی نیست بلکه ناشی از توانایی عدم مدیریت شرایط سخت و راحت طلبی برخی مدیران در جمهوری اسلامی هستیم. مدیرانی که درد مردم را درد خود نمیدانند، اولویت‌ها را یا اشتباه فرض کرده یا عامدانه به جای رفع مشکلات به دنبال ارزش پاسپورت ایرانی و به مقابله با ایران هراسی رفت و ۸۰ میلیون ایرانی را فدای پاسپورت مرفهین بی درد نمودند.

صالح پور با بیان اینکه برجام شروع پیوستن به معاهده‌های ننگین است افزود: معاهده پاریس، سند ۲۰۳۰، FATF و پالرمو نمونه‌های بارزی از تبعات همین برجام است، که شاید نتوان حتی نمونه ایی از دستاورد‌های آنان را ذکر کرد.

وی غش کردن به سمت اروپاییان و امضای معاهده پاریس را نتیجه سیاست‌های برجامی دولت برجام دانست و افزود: سودای دموکراتیزه کردن ایران در راستای تفکرات اصلاح طلبی است.

صالح پور با اشاره به اینکه معاهده پاریس به ظاهر در راستای کاهش گاز‌های مخرب محیط زیستی در جهان است که به سدی بر کاهش سرعت پیشرفت کشور‌های در حال توسعه منتهی می‌شود، تصریح کرد: کشور ما با پیوستن داوطلبانه به معاهده پاریس با مشکلات عدیده ایی روبه رو می‌شود که شاید شروع این مشکلات خاموشی‌های پی در پی در تابستان امسال باشد که به علت پایین آمدن رشد ۴۲ درصدی ایجاد نیروگاه‌های حرارتی در چارچوب این معاهده با کمبود برق مواجهه شده ایم.

قائم مقام واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: مغایرت‌های معاهده پاریس با سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری بسیار مشهود است. به نوعی که در این سیاست‌ها نفت و گاز و به طور عام سوخت‌های فسیلی منابع برای ایجاد زیرساخت‌های کشور هستند؛ که طبق بند ۱۳ و ۱۴ سیاست‌های ابلاغی مبنی برافزایش صادرات فرآورده‌های نفتی و توسعه ظرفیت تولیدی نفت و گاز کشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی به طور آشکار نقض شده است در هر حال با این همه نقض آشکار امضای چنین معاهده ایی به سرعت در مجلس لاریجانی به تصویب میرسد در حالی که هنوز سنای آمریکا و دومای روسیه در تصویب آن تعلل می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار