کد خبر:۷۰۰۴۰۷
معتمدی:

۲۰۰ استاد خارجی در دانشگاه امیرکبیر جذب شدند/ تغییر رویه‌های امور بین‌الملل در دانشگاه

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: براساس برنامه راهبردی معاونت بین الملل، ۲۰۰ استاد خارجی نیز در این دانشگاه جذب شده که در مقایسه با گذشته چند برابر شده است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در چهاردهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه و مراکز آموزشی و پژوهشی منتخب کشور که صبح امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد ضمن خیر مقدم به مدیران و معاونان بین المللی دانشگاه‌ها گفت: طی چند سال اخیر در آموزش عالی شاهد نوسانات بسیاری بوده ایم همچنین  مشکلات و سیاست‌های بین المللی در دانشگاه‌ها اثر می‌گذارد در این راستا اگر تمهیدات لازم پیش بینی شود مشکلات به حداقل می‌رسد و می‌توانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در دانشگاه امیرکبیر ۱۴ هزار دانشجو با ۵۵۰ استاد  به صورت متغیر حضور دارند که در ۴ سال گذشته ۹۱ استاد جذب و ۸۱ استاد نیز بازنشسته شده اند. در این زمینه نیز سعی در استخدام نیرو‌های جوانتر بوده تا  در این حوزه پیشرفت چشمگیری ایجاد شود .

معتمدی با اشاره به برنامه راهبردی گفت: از سال ۸۶ تاکنون برنامه راهبردی دنبال شده و برنامه اجرایی آن نیز هم پیگیری شده است و نکته مهم در زمینه  امور بین الملل رسیدن به رتبه‌های بالا است هم چنین دانشگاه امیرکبیر در QS در حوزه پژوهش رتبه ۲۸ را کسب کرده است که بسیار افتخارافرین است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: در بخش بین الملل ضعف‌هایی وجود دارد که باید جبران شود تا بتوانیم رتبه‌های بالاتری را کسب کنیم.

وی در ادامه گفت: براساس برنامه راهبردی معاونت بین الملل در دانشگاه‌ها ایجاد شده که نتیجه مثبتی داشته و رشد و جذب دانشجوی غیرایرانی به ۲۳۰ نفر در کل دانشگاه رسیده که این عدد بسیار خوب است و ۲۰۰ استاد خارجی نیز در این دانشگاه جذب شده که در مقایسه با گذشته چند برابر شده است.

معتمدی هم چنین افزود: رویه‌های امور بین الملل در دانشگاه تغییر کرده و اثر مثبتی نیز داشته است که براساس تشویق یا تنبیه قطعا اثرگذاری بیشتری دارد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر در خصوص قرارداد‌های بین المللی گفت: در زمینه قرارداد‌های بین المللی تفاهم نامه‌های خوبی با همه دانشگاه‌های کشور جز آسیا در زمینه‌های علمی داشته ایم.

وی هم چنین افزود: نکته مثبت دانشگاه‌های ایران این است که دانشگاه‌های برتر دنیا نیز برای همکاری با دانشگاه‌های ایرانی اشتیاق و استقبال فراوانی دارند که قطعا به سطح علمی و اساتید خوب ارتباط دارد.

معتمدی با اشاره به نوسانات سیاسی در دانشگاه گفت: در کنار بحث‌های سیاسی نوسانات زیادی در دانشگاه وجود دارد که این نیز مزیت خوبی است و گام‌های اساسی در این زمینه برداشته شده و امید است با تمهیدات لازم زمینه‌های بهتری برای روابط بین الملل ایجاد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار