آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۲۱۸۹
یزدان مهر در پاسخ به دانشجو:

یارانه غذایی در سال جدید افزایش پیدا می‌کند/ منابع مالی صندوق رفاه به ۲ برابر شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به افزایش یارانه غذایی دانشجویان در سال جدید گفت: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته یارانه غذایی دانشجویان افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در نشست خبری با اشاره به دو برابر شدن منابع مالی صندوق رفاه از ابتدای مهر ماه گفت: از مهر ماه با تدبیر‌های صورت گرفته منابع مالی صندوق در سال جاری به دو برابر افزایش یافت. امسال ۴۱۷ میلیارد تومان منابع در قالب تسهیلات و یارانه به دانشگاه‌ها و دانشجویان پرداخت کردیم و با کمک سازمان مدیریت و برنامه و بودجه این رقم به ۶۷۳ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی اضافه کرد: همچنین با هم افزایی که با بانک‌ها داشتیم منابع وام دانشجویی به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم یادآور شد: قطعا در سال تحصیلی آینده خدمات بهتری به دانشجویان خواهیم داشت. وام شهریه نیز با تفاهم نامه‌ای که با بانک قرض الحسنه مهر داشتیم پوشش آن دو برابر می‌شود در سنوات گذشته ۲۵ تا ۵۰۰ درصد در این وام رشد داشتیم امسال با افزایش منابع پوشش همه دانشجویان تکمیل می‌شود و امیدواریم بتوانیم به اندازه نیاز دانشجویان این وام‌ها را پرداخت کنیم.

وی در خصوص نامه وزیر علوم برای کاهش یارانه غذای دانشگاه‌ها گفت: نه تنها بحث تسهیلات به دانشگاه‌ها کاهش پیدا نکرده بلکه در سال آینده افزایش هم خواهیم داشت ردیف یارانه تغذیه در اختیار دانشگاه است و ما با کمک هیئت امنا اگر مشکل و مسئله‌ای در دانشگاه در حوزه تغذیه باشد رفع می‌کنیم. امسال همچنین سلف سرویس و خدمات تغذیه‌ای را رتبه بندی کردیم و همه دانشگاه‌ها را به رتبه سه ارتقا می‌دهیم.

یزدان مهر افزود: ۵۰ درصد این تسهیلات توسط صندوق رفاه و ۵۰ درصد با مشارکت دانشگاه انجام می‌شود. رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها ایجاد شده و تنوع غذایی را ارتقا دادیم و همچنین تمهیداتی ایجاد شده که غذا‌های رایگان بین دانشجویان توزیع شود بنابراین سقف تسهیلات امسال براساس این برنامه ریزی‌ها افزایش پیدا می‌کند.

۲۷ میلیارد تومان کمک رهن به دانشگاه‌ها پرداخت شده است

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: با آسیب شناسی که از وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی داشتیم با کمبود ۲۰۰ خوابگاه مواجه بودیم و ۵۰ هزار دانشجو پشت در خوابگاه بودند که تاکنون ۲۷ میلیارد تومان کمک رهن به دانشگاه‌ها برای اسکان این دانشجویان داده شده است. خوشبختانه منع ساخت خوابگاه در دانشگاه‌ها برطرف شده و ۲۰۰ سرای دانشجویی احداث خواهد شد. ساخت این سرا‌های دانشجویی با کمک دانشگاه‌ها و بخش خصوصی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی با ظرفیت‌های صورت گرفته ترتیب داده شده که سود بانکی آن توسط صندوق پرداخت می‌شود.

یزدان مهر یادآور شد: سرا‌های دانشجویی یا همان خوابگاه‌ها رتبه بندی شدند امسال ارتقا و تعمیر و تجهیز سرا‌ها به صورت جدی در حال انجام است و کل خوابگاه‌های رتبه چهار ارتقا پیدا می‌کنند تا سال آینده نیز همه خوابگاه‌ها رتبه یک و دو خواهند شد. همچنین ۲۰۰ اتاق تندرستی و ایجاد جاده تندرستی در خوابگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته که بخش عمده‌ای از آن تاکنون انجام شده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین از ایجاد چمن مصنوعی در کنار خوابگاه‌ها با مشارکت سازمان امور دانشجویان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ مورد چمن مصنوعی در کنار خوابگاه‌ها ایجاد شده همچنین در هر خوابگاه نیز یک کارگاه مهارت محور با همکاری دانشگاه فنی حرفه‌ای ایجاد خواهیم کرد که امسال ۵۰ کارگاه ایجاد می‌شود و به هر کارگاه ۱۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه توسط صندوق پرداخت می‌شود.

ظرفیت ۶۰ هزار نفری برای اسکان خانواده‌ها در سرا‌های دانشجویی در ایام تابستان

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین از آماده سازی سرا‌های دانشجویی برای اسکان خانواده‌ها در ایام تابستان خبر داد و گفت: ۶۰ هزار خانواده می‌توانند از این سرا‌ها در استان‌های مختلف استفاده کنند سامانه‌ای تعریف شده که ثبت نام انجام می‌شود و بیش از ۳۰ دانشگاه نیز برای ارائه خدمات اعلام آمادگی کردند.

در ادامه سجادی، معاون امور دانشجویی صندوق رفاه گفت: تاکنون ۷۰ خانواده در این سامانه ثبت نام کردند و تا نیمه شهریور نیز ادامه دارد.

وی افزود: مهمان سرا‌های دانشجویی نیز تا پایان شهریور پذیرای خانواده‌ها خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار