معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: مسلما سیاست وزارت علوم الزام بر تشکیل دانشگاههای مردانه و زنانه نیست و موضوع «دانشگاه تک جنسیتی» با «تفکیک جنسیتی» تفاوت دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به برخی فضاسازیهای رسانهای و سوء برداشتها از سخنانش در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) اظهار داشت: درخصوص اظهارات بنده درباره وظیفه وزارت علوم در پاسخگویی به برخی نیازها و مطالبات جامعه از طریق دانشگاههای تک جنسیتی؛ برخی افراد در رسانههای مجازی این موضع را در مقابل دیدگاههای رئیس جمهوری محترم قرار دادند؛ در حالی که موضع رئیس جمهور در باب نقد مقوله "تفکیک جنسیتی" بوده است و دیدگاههای معاون حقوقی وزارت علوم درباره موضوع "دانشگاه تک جنسیتی". این دو مقوله کاملاً مجزا از هم هستند.
وی توضیح داد: در همان سخنرانی، تفاوت دو مفهوم «تفکیک جنسیتی» و «تکجنسیتی» را بیان کردم و تفکیک جنسیتی را قابل تأمل دانستم، ولی از دانشگاه تکجنسیتی به استناد نظرات کارشناسی، تجربه موفق دنیا، سابقه آن در قبل از انقلاب و تقاضای خانوادهها و بانوان دفاع کرده و تشریح کردم که بانوان حق انتخاب دارند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم بیان کرد: امروزه در اروپا، آمریکا، آسیا و خاورمیانه دانشگاههای تکجنسیتی فراوانی فعال هستند و بانوان حق انتخاب دانشگاه مختلط یا تکجنسیتی را دارند؛ بر این اساس انتشار اخبار مزبور، بیشتر مغالطه است تا مقابله.