معاون علمی سازمان برنامه و بودجه گفت: ۴۴ درصد بیکاران کشور را فارغ التحصیلان کارشناسی به بالا تشکیل میدهند که این موضوع باید بررسی شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی معاون علمی سازمان برنامه و بودجه صبح امروز در هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران گفت: دانشگاهها و مراکز پژوهشی مهمترین ابزار برای نیل به توسعه به شمار میروند و پس از انقلاب اسلامی در این زمینه گامهای موثری در کشور برداشته شد.
معاون علمی سازمان برنامه و بودجه افزود: به طور مثال تعداد دانشجویان کشور از ۱۳۸ هزار نفر به ۴ میلیون نفر افزایش یافته است.
نمکی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۴ درصد بیکاران کشور را فارغ التحصیلان کارشناسی به بالاتر تشکیل میدهند که این موضوع باید بررسی شده و دانشگاهها برای آن برنامه ریزی کنند.
وی یادآور شد: همچنین باید بررسی شود که چرا دانشجویان و نخبگان، پای رکاب رفتن دارند و عرق ملی در حال کاهش است.
معاون علمی سازمان برنامه و بودجه گفت: سازمان برنامه و بودجه دست همکاری به سمت دانشگاهها دراز کرده است چرا که دانشگاهها میتوانند در رفع بسیاری از مشکلات موثر باشند؛ حکومتی که از دانشگاهها دور باشد ضرر خواهد کرد.
وی اظهار داشت: امروز چالشهای عظیمی مانند چالشهای عرصه اجتماعی در کشور وجود دارد و بزرگترین سرمایه ملی که اعتماد است در حال کمرنگ شدن است.
معاون علمی سازمان برنامه و بودجه گفت: غول بیدار شده نقدینگی اعتمادی به ما ندارد و باید بستری فراهم شود تا بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم که دانشگاهها در این زمینه نقش موثری میتوانند ایفا کنند.
نمکی اظهار داشت: چرا باید در ماه محرم شاهد مسمومیت تعدادی از افراد با الکل دست ساز باشیم و چرا موضوع کاهش نمازخانهها در دانشگاهها را کتمان میکنیم.
وی عنوان کرد: دانشگاهها باید به موضوعات منطقهای و ملی وارد شوند. به طور مثال چرا دانشگاه ایلام در زمینه خودسوزی فعالیتی انجام نداده است. به نحوی که موضوع خودسوزی در این استان بسیار زیاد است.
معاون علمی سازمان برنامه و بودجه گفت: دانشگاهها باید به مشکلات حاشیهای شهرها ورود کنند و برای آن برنامه داشته باشند.