آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۴۵۸
معاون علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه:

از توان دانشگاه‌ها برای حل چالش‌های اجتماعی باید استفاده شود

معاون علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: یکی از مهم ترین چالش‌های کشور، چالش های اجتماعی است که رفع این چالش ها بدون مشارکت دانشگاه ها ممکن نیست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سعید نمکی در همایش «هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی» که امروز در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی برگزار شد، اظهار داشت: مسائل مهمی مانند ترمیم اعتماد اجتماعی، کم کردن آسیب های اجتماعی، افزایش تولید ناخالص داخلی و هدایت نقدینگی فراوان جامعه به مسیر صحیح جز از طریق مشورت با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی حل نمی شود.

معاون علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به وجود بیش از ۴ میلیون دانشجو و دستاوردهای مهم پژوهشی و فناوری گفت: در صورت استفاده بهتر از ظرفیت های علمی قطعاً کشور الان با مشکلات کمتری روبه رو بود.

وی تصریح کرد: در کنار توجه به آموزش عالی باید به آموزش ابتدایی نیز توجه کنیم برای انکه در صورت تربیت دانش آموزان خلاق، پرسشگر و جستجو گر است که می توانیم انتظار دانشمندانی خلاق و نوآور را داشته باشیم.

دکتر نمکی گفت: مشکلات امروز جامعه نتیجه عدم پیش بینی ها و عدم پیشگیری های گذشته هستند بنابراین ضرورت دارد با استفاده از دانشگاه ها برای آینده پژوهشی اقدام کنیم تا گرفتار و غافلگیر مشکلات انبوه نباشیم.

معاون علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: مسیر توسعه جامعه از دانشگاه ها می گذرد و این دانشگاه ها هستند که می توانند برای مشکلات پیچیده راهکارهای تخصصی ارائه کنند.

وی افزود: مسئولان باید بدانند که راه شناخت مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای درست و منطقی، رجوع به دانشگاه هاست و در همین راستا بود که سازمان برنامه و بودجه نسبت به برگزاری «هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی» اقدام کرد تا در قالب کارگروه های تخصصی نسبت به یافتن راهکار برای چالش های اقتصاد ملی اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار