آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۱۹۵
فائزه مصلحی مطرح کرد؛

رد تحلیل لیبرالی از پیامد‌های فتح لانه جاسوسی آمریکا

یکی از دانشجویان پیرو خط امام به نقد نگاه لیبرالی در تحلیل پیامد‌های تسخیر سفارت آمریکا در تهران پرداخت.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فائزه مصلحی از دانشجویان پیرو خط امام، در آستانه سی‌ونهمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی سابق آمریکا در تهران گفت: اخیراً از سوی طیف‌هایی با گرایش‌های لیبرالی مطرح می‌شود که علت آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران، فتح لانه جاسوسی آمریکا بود در حالی که برای ریشه‌یابی صحیح تهاجم به ایران باید شرایط آن روز منطقه را دقیق مطالعه کنیم.

وی ادامه داد: آمریکا در آن سال یکی از بازو‌های منطقه‌ای خود یعنی ایران را به عنوان ژاندارم منطقه از دست داده بود و باید جایگزینی برای آن می‌یافت علاوه بر اینکه باید مانع می‌شد که انقلاب اسلامی با فراغت بال در منطقه و کشور‌های همسایه نفوذ کند.

مصلحی زهر چشم گرفتن از انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از اهداف آمریکا از تحریک صدام جهت حمله به ایران خواند و گفت: آمریکا پیش از آنکه سفارتخانه‌اش در ایران به اشغال نیرو‌های انقلابی در بیاید دو گزینه را علیه انقلاب اسلامی دنبال می‌کرد که اولین آن کودتا و دومی تجزیه ایران بود.

وی با یادآوری اینکه آمریکایی‌ها ۱۸ کودتا را در ایران در دست اجرا داشتند، عنوان داشت: تجزیه کردستان و خوزستان نیز از دیگر برنامه‌های آمریکایی‌ها بود که با تحریک برخی عناصر صورت می‌گرفت.

این دانشجوی عضو تسخیرکنندگان لانه جاسوسی گفت: این نگاه که اگر سفارت آمریکا اشغال نمی‌شد ایران مورد تهاجم قرار نمی‌گرفت، نگاه خامی است چرا که ما تا همین امروز هم می‌شنویم که آمریکایی‌ها به‌دنبال تغییر رفتار و حتی براندازی جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو تسخیرکنندگان لانه جاسوسی آمریکا اظهار داشت: آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز نمی‌خواست که سایر کشور‌ها از مدل این انقلاب تأثیر گرفته و حرکتی مشابه با الگوگیری از آن صورت دهند. پس موضوع اشغال سفارت آمریکا به عنوان ریشه دشمنی‌ها و طرح‌های ضدایران آمریکایی‌ها بیشتر ساخته و پرداخته ذهن لیبرال‌ها است همان‌ها که امام راحل درباره‌شان گفت: اگر از شر آمریکا خلاص شویم از شر لیبرال‌ها به این راحتی خلاص نخواهیم شد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار