کد خبر:۷۲۱۶۹۱
فواد ایزدی:

مشکل ما مسئولینی هستند که از مردم عقب‌ترند/ برجام تجربه‌ای بود که بفهمیم آمریکایی‌ها فشار را کم نمی‌کنند

استاد دانشگاه تهران امروز در سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب که با موضوع استکبارستیزی برگزار می‌شد گفت: تجربه برجام تجربه خوبی برای ما است که بفهمیم آمریکایی‌ها نه تنها فشار را کم نمی‌کنند بلکه فشار‌ها را نیز افزایش می‌دهند

مشکل ما مسئولینی هستند که از مردم عقب‌تر اند/ برجام تجربه‌ای بود که بفهمیم آمریکایی‌ها فشار را کم نمی‌کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران امروز در سلسله نشست‌های شنبه‌های انقلاب که با موضوع استکبارستیزی که در محل سفارت سابق آمریکا برگزار شد گفت: استکبارستیزی در کشورمان از ابتدای انقلاب مخالفینی داشته و اینگونه نبوده که همه جریانات استکبارستیز باشند مثلا دولت موقت مخالف با استکبارستیزی بود و از طرفی جریانات دیگری نیز بودند که استکبارستیز نبودند.

وی با بیان اینکه جمعیت قابل توجهی هم الان هستند که دغدغه استکبارستیزی ندارند و معتقدند لیستی از دغدغه‌های آمریکا را تهیه کنیم و به آن عمل کنیم واقعیت این است که زمان آقای هاشمی افرادی را داشتیم که به دنبال تنش بوده اند یعنی این افراد نه تنها به دنبال استکبار ستیزی نبودند بلکه به دنبال راه‌هایی بودند که مشکلات را حل کنند.

ایزدی افزود: برخی‌ها تصور می‌کردند که بهبود روابط با نظام سلطه یک فرصت است از این رو در مذاکرات هسته‌ای امتیازات زیادی دادند، ولی جواب نگرفتند. چون قرار است در ۱۴ آبان نه تنها تحریم‌های قبل برگردند بلکه آمریکا یکسری تحریم‌های جدید نیز اعمال کرده است به گونه‌ای که ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر به لیست sdn این کشور اضافه شود و تعداد این افراد به دو برابر برسد.

وی با بیان اینکه در زمان مذاکرات هسته‌ای ما در لیست دلواپسین بودیم با این وجود سوال این است که چرا ما دلواپس بودیم افزود: ما دلواپس این بودیم که دوره اوباما تمام شود و پس از آن رییس جمهور بعدی به ریش ما بخندند و سوال این است که این اتفاق افتاد یا نه؟ در هر حال خیلی از این پیش بینی‌ها روی داد، ولی‌ای کاش چنین نمی‌شد.

وی با بیان اینکه احساس طرف مقابل این است که استکبارستیزی در ایران ضعیف شده و دولتی در کشور ما روی کار آمده که آماده امتیاز دادن است تصریح کرد: آمریکایی‌ها زمانی که بحث بده و بستان مطرح باشد می‌گویند چیز‌هایی را روی کاغذ می‌نویسیم، ولی به آن‌ها عمل نمی‌کنیم در هر حال یک اشتباه راهبردی در کشورمان این بود که دوز استکبارستیزی را کم کرده ایم و نه تنها این کار را کردیم بلکه یک لیست نیز تهیه کرده ایم که مشکلات آمریکا را حل کنیم.

وی با بیان اینکه منطق آمریکا این است که ما می‌توانیم جمهوری اسلامی را سرنگون کنیم و در کار‌ها و پروژه‌های آن‌ها این رویه معلوم است افزود: آمریکا به این نتیجه رسیده است که با فشار بیشتر می‌تواند امتیاز بیشتری از ایران بگیرد.

در هر حال تجربه برجام تجربه خوبی برای ما است که بفهمیم آمریکایی‌ها نه تنها فشار را کم نمی‌کنند بلکه فشار‌ها را نیز افزایش می‌دهند در هر حال کشور باید مسیر خودش را طی کند. از این رو ما باید از تجربه برجام عبرت بگیریم.

این استاد دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه آمریکا به خاطر وجود منطقه‌ای ایران به کشور ما حمله نمی‌کند تصریح کرد: نیرو‌های آمریکا به دلیل نفوذ ایران در منطقه آسیب پذیر هستند با این وجود سیاست آمریکا کاهش نفوذ منطقه‌ای کشورمان است.

وی با بیان اینکه ما نیز باید به مانند امام خمینی ادبیات استکبارستیزگسترده‌ای داشته باشیم افزود: دشمن باید متوجه شود که ایران سال ۹۷ همان ایران سال ۵۸ است که منجر به تسخیر لانه جاسوسی شد. در هر حال مشکل ما مردم نیستند بلکه مشکل مسوولینی هستند که از مردم عقب ترند و هنوز به فکر توجیه برجام هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار