کد خبر:۷۲۴۰۷۵
به همت دانشگاه شهید بهشتی؛

هفتمین «همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا» دی ماه برگزار می‌شود

هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا به همت دانشگاه شهید بهشتی ۲۴ تا ۲۵ دی ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا در تاریخ ۲۴ تا ۲۵ دی ماه ۱۳۹۷ توسط دانشگاه شهید بهشتی و انجمن علمی هوای پاک ایران در  تهران برگزار می‌شود. 

گسترش صنایع، افزایش رشد آلاینده‌­ها، توسعه حمل و نقل و افزایش مصرف سوخت در سال­‌های اخیر سبب شده است تا آلودگی هوا و صوت به یکی از مهم‌ترین معضلات زیست محیطی ایران به ویژه در کلان­‌شهر‌ها تبدیل شود؛ بنابراین شناخت دقیق و علمی این آلودگی­‌ها و ارائه راه حلی مناسب و کاربردی جهت مبارزه با آن­ها امری ضروری است.

از آن جایی که جامعه علمی هر کشوری موظف است بر اساس نیاز‌های موجود و مشکلات کشور به تولید محتوی علمی در آن زمینه بپردازد، پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری انجمن علمی هوای پاک اقدام به برگزاری هفتمین دوره همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا نمود است تا فرصتی را جهت تبادل نظر و انتقال تجارب متخصصین این زمینه فراهم آورد.

از مهمترین محورهای این کنفرانس علمی می توان به قوانین، مقررات، سیاست گذاری و مدیریت در آلودگی هوا و صدا،  فن آوری‌های نوین در پایش و کاهش آلودگی هوا، اثرات اجتماعی و اقتصادی آلودگی هوا وصدا، اندازه گیری و پایش آلاینده‌های هوا، آلاینده‌های موثر بر تغییر اقلیم، انرژی و آلودگی هوا، مدل سازی آلودگی هوا، مطالعات شیمی و فیزیک اتمسفر، سنجش، مدلسازی و مطالعات انتشار آلودگی صوتی، اثرات بهداشتی و سلامتی آلودگی هوا و صدا، منابع آلودگی هوا و مطالعات انتشار و آلودگی هوا در محیط‌های بسته اشاره کرد.

گفتنی است؛ اندیشمندان، اعضای هیات علمی، دانشجویان و صنعتگران که در زمینه‌های مرتبط با آلودگی هوا و صدا فعالیت می‌کنند، می‌توانند با شرکت در همایش به هرچه پربارتر شدن آن کمک نمایند.

منتشر نشود///// هفتمین «همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا» برگزار می‌شود

گفتنی است؛ علاقمندان تا ۳۰ آبان ماه فرصت دارند تا مقالات خود را به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار