کد خبر:۷۳۰۰۲۵
حجت الاسلام کرمی در گفتگو با دانشجو:

نگرانی برای مراسم ۱۶ آذر نداریم/ به کوری چشم دشمنان جشن انقلاب را برگزار می‌کنیم

مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران گفت: نگرانی برای برگزاری مراسم ۱۶ آذر نداریم و ما هم دیدیم و شندیم که برخی گفته‌اند نمی‌گذاریم مردم ایران جشن انقلاب را بگیرند؛ اما نمی‌توانند کاری کنند.

حجت الاسلام کرمی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون ۱۶ آذر و اقداماتی که در این باره در دانشگاه تهران صورت می‌گیرد، گفت: ۱۶ آذر  قبل از انقلاب روز به یادماندنی و تاریخ ساز برای دانشگاهیان است؛ لذا من از کسانی هستم که در دوران مبارزه،  با فضای دانشگاه‌ها مرتبط بودم و قبل از پیروزی انقلاب وارد حوزه و خیلی سریع جذب دانشگاه شدم و بخشی از جوانی ام را در دانشگاه سپری کردم. در آن زمان روز ۱۶ آذر روز بزرگی در نظر دانشگاهیان بود.

وی افزود: دانشجویان برای این روز اهمیت و ارزش زیادی قائل بودند و آن را ارج می‌نهادند، اما بعد از انقلاب در یک دوره‌ای روز دانشجو، تبدیل شد به روز مطالبه صنفی دانشجویان و قاعدتا دیگر آن نگاهی که سابق به روز دانشجو داشتند،در آن برهه زمانی بارز نبود.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران ادامه داد: روز دانشجو در واقع به نام دانشجو نامیده شده، به طور طبیعی باید در فضایی که دانشجو پرورش پیدا می کند و در آن سطحی که دانشجو و دانشگاه هست، به این روز نگاه شود. خوشبختانه در سال‌های اخیر که ما در دانشگاه‌های سطح استان تهران مشغول هستیم، فضا باز به اصل خودش یعنی روز تجلیل از دانشجو و یادآوری آرمان‌های دانشجویی برگشته است. ۱۶ آذر روز آشنایی با جایگاه دانشجو و جایگاه دانشگاهیان و  سهمی  که در انقلاب، نظام و در اصل حیات اجتماعی کشور با دانشجو و دانشگاهیان دارد، است.  

حجت الاسلام کرمی افزود: وقتی به بیانات مقام معظم رهبری نسبت به دانشجو و این روز بزرگ یعنی ۱۶ آذر نگاه می‌کردم با خود گفتم این نگاهی که ترسیم می‌کنم همان نگاهی است که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند که دانشجویان  قبل از پیروزی انقلاب  در اینکه آرمان‌های انسان زنده جامعه به منصه ظهور بیاید و به ظهور بپیوندد نقش اساسی داشته است.

وی ادامه داد: دانشجویان در سطوح مختلف قبل از پیروزی انقلاب فعالیت‌های مبارزانه زیادی انجام دادند و نظام طاغوتی را نسبت به این مساله ذله کرده بودند. این روند بعد از پیروزی انقلاب با میدانی که به دانشجو داده شده و اهمیتی که به دانشجو داده شده که حرف بزند انتقاد کند و پیشنهادات خودش را مطرح کند چند برابر شده است؛ لذا یکی از وظایف اصلی که دانشجویان دارند بسترسازی مناسب در تجلیل از دانشگاهیان و دانشجویان به دلیل اتفاقی که برای  دانشجویان ۱۶ آذر اتفاق افتاد و در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، است. دانشجویان می‌بایست بسترسازی کنند و برنامه داشته باشند و سایر برنامه‌ها را به نحو احسن انجام دهند.  

مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران پیرامون برنامه‌هایی که در روز ۱۶ آذر در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، گفت: یک قسمت از برنامه‌ها به عهده خود نهاد است،  مثلا ما در همه دانشکده‌ها برنامه‌های خاص داریم. در دانشکده‌های مرتبط با دانشگاه تهران برنامه خاص ۱۶ آذر به صورت علمی و غیرعلمی توسط دانشجویان و اساتید برگزار می‌شود. همچنین در فضای مسجد دانشگاه در کوی دانشگاه برنامه‌هایی تدارک دیده اند و در روز ۱۸ آذر ماه دانشگاه تهران و دانشگاه‌های دیگر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: عمده برنامه ها باید در این روز به خود دانشجو سپرده شود و نظر نهاد مقام معظم رهبری نیز بر این است که بسترسازی کنیم خود دانشجویان و تشکل‌هایی دانشجویی کار را پیش ببرند. فعالان فرهنگی در عرصه دانشگاه و در  جهت خدمتی که نهاد می‌توانست انجام دهد سعی بر این شود که هیئت نظارت و مشاوره‌ای که انجام می‌گیرد بین اساتید بهترین‌ها برای سخنرانی انتخاب شوند جهت سخنرانی و کسانی که دانشگاه را دچار التهاب نکنند، چون خیلی طبیعی است دشمن اگر بخواهد در این روز در میدان دانشجویی ورود پیدا کند و اولین نقطه‌ای که بخواهد آشوب ایجاد کند دانشگاه‌ها هستند.

حجت الاسلام کرمی گفت:  یعنی اگر این قشر فرهیخته آمدند و کسانی را که می‌خواهند آشوب در کشور ایجاد کنند را همراهی کردند،  افراد آشب طلب اگر در اینجا موفق شدند در کل کشور موفق هستند.  در غائله ۹ و ۱۰ دی ماه و چند روزی که در شهرستان‌ها غائله‌ای برپا شده بود یک بررسی و کالبد شکافی داشتیم که اگر یک دانشگاه با آن‌ها همراه می‌شد برای کل کشور کافی بود که طبیعتا بتوانند فضای کلی دانشگاه ورود پیدا کنند و مشکلاتی را برای کشور ایجاد کنند.

وی افزود: روز 16 آذر، روز دانشجو است و کار به دانشجو سپرده شده و ما بیشترین حمایت را از دانشجو می‌کنیم  و در این باره سخت گیری نکردیم و ممکن است ما از نظر فکری با بعضی سخنرانان نظر مساعدی نداشته باشیم و یا مخالف باشیم، ولی مخالفت نکردیم مخالف اصلی دانشگاه و دانشجو نبودند و به ظاهر خودشان را موافق نشان دادند، موافقت کردیم که این اساتید بیایند و در دانشگاه سخنرانی کنند امیدواریم که اتفاق نامبارکی در این باره نیفتد. 

مسئول نهاد رهبری دانشگاه تهران ادامه داد: این نکته را به دانشگاه تهران متذکر شدیم، کسانی که وارد دانشگاه می‌شوند کنترل شوند. همه اتفاقاتی که رخ داده عمدتا توسط غیر دانشجویان و مخالفین دانشجو‌ها که پوشش مناسبی ندارند، بوده که وارد دانشگاه‌ها می شوند، این افرادعمدتا کسانی هستند که دانشجوی این دانشگاه نیستند و از جایی تحریک می‌شوند. نگرانی برای برگزاری مراسم ۱۶ آذر نداریم ما هم دیدیم و شندیم که برخی گفته‌اند نمی‌گذاریم مردم ایران جشن انقلاب را بگیرند، اما نمی‌توانند کاری کنند همانطور که در ۱۳ آبان هم نتوانستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار