مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ضرورتها و اهداف برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران در دوره بیست و دوم گفت: تئاتر دانشگاهی باید فاخر و امید آفرین باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد هادی عسگری در دیدار با مدیران بخشهای مختلف ستاد اجرایی بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای ستاد جشنواره پس از انتخاب دبیر دوره بیست و دوم گفت: حضور منظم و پرانرژی همه اعضای ستاد اجرایی در این جلسه نشان از انگیزه بالای دانشجویان جوان و پرشوری دارد که برای برگزاری یک جشنواره ثمربخش و جریان ساز از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. من حتم دارم با این انرژی خوب و مثبت شاهد اتفاقات بسیار خوبی در این دوره خواهیم بود. این در حالی است که بنده و همه همکارانم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نهایت تلاش خود را انجام خواهیم داد تا در کنار شما عزیزان میزبان شایستهای برای دانشجویان، مدرسان و مخاطبان این دوره باشیم.
وی افزود: همین که جمعی از دانشجویان اهل فرهنگ و هنر برای برگزاری یک رویداد هنری جریان ساز دور هم جمع میشوند برای اعتبار جشنواره ای، چون جشنواره تئاتر دانشگاهی کافی است. من تردیدی ندارم که با عنایت خداوند بزرگ و تلاش شما عزیزان این دوره از جشنواره نیز به اعتبار تلاش همکاران شما در دورههای پیشین و برنامه ریزیهایی که برای آینده این جشنواره در نظر گرفته شده، باشکوه و عظمت فراوانی برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ضرورتها و اهداف برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران در دوره بیست و دوم توضیح داد: تئاتر دانشگاهی باید فاخر و امید آفرین باشد و این نکته بسیار مهمی است که ضرورت دارد از سوی ستاد برگزاری جشنواره روی این نکته کلیدی و مهم توجه زیادی شود. این در حالی است که جذب دانشجویان خلاق برای جلوگیری از انزوا طلبی ذهنی یکی دیگر از مولفههایی است که همه ما باید در این دوره به آن توجه کنیم. خلاقیت اسم رمز مشارکت دانشجویان در هر رویدادی است و اگر شما عزیزان به این کلید واژه در جذب آثار نمایشی شرکت کننده توجه بیشتری داشته باشید قطعاً ما شاهد برگزاری یک جشنواره پویا و موثر در عرصه تئاتر خواهیم بود.
امین مختاری دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیتهای ستاد جشنواره در ماههای گذشته بیان کرد: در این دوره تلاش شد اعضای ستاد اجرایی از دانشجویان و فعالان دانشگاههای برتر انتخاب شوند. معاونین و مدیران جشنواره همه از دانشگاههای تهران، هنر، تربیت مدرس، سوره، علمی کاربردی و هنر اصفهان انتخاب شده اند. ضمن اینکه از دیگر رویکردهای انتخاب ستاد در این دوره از جشنواره جوان گرایی بود تا دانشجویان در بستری که جشنواره تئاتر دانشگاهی فراهم کرده، رشد پیدا کنند. این جشنواره ضمن ایجاد فضایی برای رشد هنری دانشجویان، از نظر اجرایی نیز نیروی حرفهای تربیت و به جامعه حرفهای معرفی کرده است.
دبیر جشنواره بیست و دوم تئاتر دانشگاهی اهمیت نقش کانونهای تئاتر دانشگاهها در این دوره از جشنواره و همچنین ایجاد زمینه مناسب در جهت تعامل بین کانونهای تئاتر دانشگاههای صنعتی و دانشگاههای هنری را از اولویتهای برگزاری جشنواره بیست و دوم شمرد و در رابطه با اقدامات ستاد اجرایی برای ارتقای سطح فعالیتهای کانونها و نقش آنها در برگزاری جشنواره به ذکر نکاتی پرداخت.