معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای تولیدکنندهای که در نمایشگاه حاضر هستند، ارائه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری در نشست خبری نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و فن بازار ساخت ایران که صبح امروز در ساختمان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: آنچه که برای ما مهم است و اهمیت و همگرایی معاونت علمی و وزارت علوم را نشان میدهد، این است که تصمیم گرفتیم این دو نمایشگاه با یکدیگر برگزار شود.
وی ادامه داد: در دوره قبل ۱۲۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند که امسال این رقم به ۳۵۰ شرکت رسیده است.
صالحی تصریح کرد: سال گذشته ۱۴۰۰ محصول تولید داخلی در نمایشگاه ارایه شد که امسال این عدد به ۹ هزار محصول ساخت ایران رسیده است.
معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری تاکید کرد: در ۵ دوره گذشته ۳۸۰ میلیارد تومان محصول تولید ملی در این نمایشگاه به فروش رفته و بخشی از آن یارانهای بوده که به شرکتها برای ایجاد کشش بازار در بخش خصوصی پرداخت شده است.
وی افزود: در اولین سال برگزاری این نمایشگاه ظرفیت کل مجموعه ۵ هزار مترمربع بود که امسال به ۱۹ هزار مترمربع افزایش یافته است و این نشان از استقبال خوب مراکز مختلف از این نمایشگاه بوده است.
صالحی ادامه داد: در همه دورههای گذشته برگزاری نمایشگاه خریداران خارجی حضور داشتن؛ به طوری که سال گذشته ۱۱ کشور خارجی برای خرید و یا عقد قراردادهایی با شرکتهای دانش بنیان ایرانی به این نمایشگاه آمدند.
وی با اشاره به اینکه امسال هم بخش بین الملل معاونت رایزنیهای برای حضور هیاتهای خارجی کرده است، گفت: امسال هم خریدارانی از کشورهای دیگر خصوصا کشورهای همسایه به این نمایشگاه خواهند آمد.
معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به حمایتهای مادی از شرکتهایی که محصولات داخلی تولید میکنند، تاکید کرد: از ۵۰ درصد تا حداقل ۱۰ درصد از این شرکتها حمایت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما در نظر داریم از شرکتهایی سطح یک تا سقف ۴۰ درصد حمایت کنیم، اما اگر شرکتی برای اولین بار یک محصول سطح یک در این نمایشگاه عرضه کند تا سقف ۵۰ درصد از آن حمایت خواهد شد.
صالحی در همین خصوص افزود: شرکتهای سطح ۲ تا ۲۵ درصد و شرکتهای سطح ۳ نیز ۱۰ درصد تسهیلات حمایتی دریافت خواهند کرد.
معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار داشت: در این نمایشگاه محصولاتی که از دانشگاهها، مراکز پژوهشی، مراکز رشد، دانشگاههای علوم پزشکی، دانشگاه آزاد و بخشهای مرتبط با کشاورزی حضور دارند از این حمایت بهرهمند خواهند شد.
وی افزود: برای اولین بار در نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران تا سقف ۲۰ میلیارد تومان وام لیزینگ به شرکتهای خصوصی داده میشود که بخواهند از شرکتهای دانش بنیان حاضر در نمایشگاه خرید کنند.
صالحی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات نیز به شرکتهای تولیدکنندهای که در نمایشگاه حاضر هستند ارایه خواهد شد.