کد خبر:۷۳۶۸۷۲
به دنبال پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران؛

دهقان، نماینده مجلس خواستار رسیدگی رئیس قوه قضائیه به ماجرای ده‌ونک شد

بعد از پیگیری بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران، عضو کمیسیون حقوقی مجلس طی نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه ضمن بیان مطالبی درباره خانه‌های ونک، خواستار لغو حکم قضایی و بررسی بیشتر این مسئله شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به دنبال پیگیری‌های تشکل‌های دانشجویی و از جمله بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران برای ورود مسئولان و نمایندگان مجلس به موضوع خانه‌های ده ونک، محمد دهقان عضو کمیسیون قضایی مجلس پس از بازدیدی که با دعوت دفاتر بسیج دانشجویی از این محل داشت طی نامه‌ای خواستار رسیدگی رئیس قوه قضائیه به این ماجرا شد.
 
متن این نامه به شرح زیر است:
با احترام به استحضار می‌رساند حدود ۹۰ خانوار از کارکنان بازنشسته وزارت راه و شهرسازی در منازل سازمانی متعلق به آن وزارت ساکن بوده‌اند و مطابق مصوبه شورای انقلاب و قانون فروش خانه‌های سازمانی مصوب ۱۳۶۵ دولت موظف بوده است منازل مذکور را به ساکنان واگذار کند و باوجود مکاتبات متعدد و با وجود تثبیت «حق خرید» برای ساکنان، دولت از اعمال این حق طفره رفته است. متأسفانه شعبه ۸۹ مجتمع صدر و شعبه ۲۸ دادگاه تجدید نظر تهران بدون توجه به حق ساکنان منازل مسکونی جهت خرید منازل مذکور حکم به خلع ید و قلع و قمع منازل داده است.

به نظر می‌رسد حق مکتسبی که کارکنان بازنشسته وزارت مذکور مطابق قانون کسب کرده‌اند، دارای ارزشی است که اکنون خود دانشگاه الزهرا(س) به نیابت از دولت پیشنهاد پرداخت این حق را به ساکنان البته با منت می‌دهد؛ بنابراین با توجه به التهاباتی که در اثر اجرای حکم دادگاه به وجود آمده و اعتراضات و تبعات اجتماعی که در این خصوص ایجاد شده، مستدعی است دستور فرمائید اجرای حکم دادگاه متوقف و ضمن نقض آن در رسیدگی به حق مردم برای خرید منازل مذکور تأکید گردد و در صورت عدم توان مردم برای خرید منازل مذکور «حق خرید آنها» «به وجه نقد» تقویم گردد.

بعد از تخریب برخی از خانه‌های ده‌ونک بسیاری از تشکل‌های دانشجویی پیگیر مشکلات ایجاد شده برای مردم بوده‌اند که در این راستا بسیج دانشجویی و جنبش عدالتخواه دانشجویی نقش پررنگ‌تری داشته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار