کد خبر:۷۴۵۰۳۹
عزیزی:

ایران صدرنشین کشور‌های اسلامی از نظر رشد تولیدات علمی است

رئیس پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: ایران در زمینه رشد تولیدات علمی صدرنشین کشور‌های اسلامی و حتی جلوتر از برخی کشور‌های اروپایی است.
ایران صدرنشین کشور‌های اسلامی از نظر رشد تولیدات علمی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فریدون عزیزی رئیس پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پژوهشکده با اشاره به تأسیس ستاد انقلاب فرهنگی و شاخه پزشکی آن در سال ۱۳۵۹ دستاورد‌های این اقدام مهم را یادآور شد.

وی گزارشی از روند تأسیس دانشکده‌های گروه پزشکی و تعداد دانشجویان، طی سالیان پس از انقلاب ارائه داد و دانش آموختگان کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و فوق تخصصی و همچنین پیشرفت‌های این حوزه را با گذشته مقایسه کرد.

به گفته عزیزی روند شاخص‌های سلامت در جمهوری اسلامی نظیر مرگ و میر، امید به زندگی و دسترسی‌های بهداشتی طبق آمار‌های موجود، بهبود قابل ملاحظه‌ای داشته است.

رئیس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توضیحاتی درباره روند خودکفایی آموزش گروه پزشکی در دوران پس از انقلاب اسلامی ارائه داد و ارتقاء قابل ملاحظه شاخص‌ها را یادآور شد.

وی حضور دانشگاه‌های کشور در رده‌بندی معتبر بین‌المللی تایمز که حاکی از پیشتازی ایران در میان تمام کشور‌های اسلامی است، را نشانه پیشرفت دانست و گفت: رشد قابل ملاحظه تولیدات علمی به ویژه در دو دهه اخیر حیرت‌انگیز بوده و ایران در زمینه رشد تولیدات علمی صدرنشین کشور‌های اسلامی و حتی جلوتر از برخی کشور‌های اروپایی است.

عزیزی، رشد پژوهشگران به نسبت جمعیت کشور، علی‌رغم اعتبارات ناچیز پژوهشی را از نکات چشمگیر آماری در عرصه جهانی دانست.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: افزایش تعداد مجلات معتبر علمی، مراکز دارویی و نیز دستاورد‌های حوزه دارو از دیگر شاخصه‌های مهم توسعه در تاریخ جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

وی نگاه کلی به شاخص‌های برون‌دادی توسعه فناوری در کشور و حوزه سلامت را ارائه داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار