رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی سه مصوبه این هیئت برای تسهیل جذب بورسیههای بلاتکلیف در دانشگاهها را تشریح کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی کی نژاد، رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به آخرین وضعیت جایابی بورسیههای بلاتکلیف گفت: برای بورسیههای بلاتکلیف یعنی بورسیههایی که فارغ التحصیل شده، ولی نتوانسته اند در دانشگاهها مشغول شوند، فراخوانی در آذرماه سال جاری ارائه شد.
وی ادامه داد: براساس این فراخوان ۶۹ نفر از بورسیهها که وزارت علوم نیز آنها را تایید کرده، هنوز جایابی نشده بودند، از این تعداد ۷ نفر از فراخوان سال گذشته بودند که هنوز دانشگاهی آنها را جذب نکرده بود.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآورشد: این بورسیهها در رشتههایی بورس شده بودند که متقاضی رشتههای مذکور بسیار کاهش یافته است.
وی ادامه داد: هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی قبلا مصوبهای ارائه داده بود که براساس آن اگر دانشگاهی فردی را که بورسیه کرده، جذب نکند تا ۵ سال اجازه جذب نخواهد داشت، این مصوبه بسیار کمک کننده بود و موجب شد که برخی از دانشگاهها بورسیههای خود را جذب کنند، مگر اینکه مشکل معدل داشته باشند.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد هم متعهد شد تا تعدادی از این بورسیهها را پذیرش کند، دانشگاههای دیگری نیز بودند که آمادگی خود را برای پذیرش این بورسیهها اعلام کردند.
وی ادامه داد: اگر سال آینده شکایتهایی دراین خصوص وجود داشته باشد، به طور حتم آذر سال آینده دوباره فراخوان بورسیهها تکرار میشود.
کی نژاد خاطرنشان کرد: برای جذب بورسیهها سه مشکل وجود داشت، که سه مصوبه برای آن صادر شد، اول اینکه برخی از این افراد در موسسات و دانشگاهها مشغول فعالیت شده بودند که اغلب آنها ایثارگر بودند. همچنین پرونده آنها یک مرحله را طی کرده بود و دانشگاهها برای آنها حکم پیمانی مشروط صادر کرده بودند که حکم آنها به حکم رسمی قطعی تبدیل و مشکل آنها حل شد.
وی ادامه داد: یک مصوبه مبنی برشرکت تمام بورسیهها در فراخوان جذب ارائه شده بود که شامل بورسیههای قدیمی نمیشد، ولی دانشگاهها تصور میکردند که شامل بورسیههای قدیمی نیز میشود که این مشکل نیز برطرف شد.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سومین نکته این بود که برخی دانشگاهها از ۲ مرجع ذی صلاح برای صلاحیت عمومی این افراد سئوال میکردند که مدارکی که به آنها ارسال میشد، خیلی شفاف نبود برای همین مصوب شد اگر مرجعی ۲۰ روز جواب نداد، پاسخ مثبت تلقی شود و براساس این سه مصوبه جذب بورسیهها تسهیل شد.