کد خبر:۷۴۷۴۲۸
با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛

پوستر و سامانه الکترونیکی جشنواره ملی پایان‌نامه‌های دانشجویی رونمایی شد

پوستر و سامانه الکترونیکی جشنواره ملی پایان‌نامه‌های دانشجویی در زمینه مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، پوستر و سامانه الکترونیکی جشنواره ملی پایان‌نامه‌های دانشجویی در زمینه مسائل و آسیب‌های اجتماعی صبح امروز (چهارشنبه) با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارتخانه رونمایی شد.

جشنواره ملی پایان‌نامه‌های دانشجویی در زمینه مسائل و آسیب‌های اجتماعی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به میزبانی دانشگاه مازندران و با مشارکت سازمان امور اجتماعی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و انجمن‌های علمی جامعه‌شناسی ایران، مددکاران اجتماعی ایران و روان‌شناسی اجتماعی برگزار می‌شود.

این جشنواره ملی با هدف توجه و اهتمام بیشتر دانشگاهیان نسبت به شناخت مسائل و آسیب‌های اجتماعی، تشویق دانشجویان به انجام پژوهش پیرامون مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه و دانشگاه و بهره‌گیری از نتایج و یافته‌های پایان‌نامه‌های دانشجویی به منظور ارائه راه‌حل برای کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار خواهد شد.

مسائل و آسیب‌های اجتماعی، مسائل و آسیب‌های اجتماعی ازدواج و خانواده، مسائل اجتماعی و فرهنگی نظام آموزش عالی کشور و ناهنجاری‌های فردی و اجتماعی مربوط در فضای مجازی محور‌های جشنواره محور‌های این همایش را تشکیل می‌دهند.

دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا که از ابتدای سال ۱۳۹۰ تاکنون از رساله‌های خود دفاع کرده‌اند، امکان مشارکت در این جشنواره را خواهند داشت و مهلت ارسال آثار تا ۲۵ فروردین ماه سال آینده است.

علاقه‌مندان جهت دریافت فراخوان این جشنواره ملی و کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند به نشانی الکترونیکی https://farhangi.msrt.ir/fa/news/۴۵۷۹۴ مراجعه کنند؛ این سامانه امکان مشارکت و بارگذاری پایان‌نامه‌ها را فراهم کرده است.

همچنین در این آیین از نشریه الکترونیکی دوماهنامه «نامه فرهنگی» نیز رونمایی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار