قوه قضاییه فیلم‌های «فجر۳۷» را داوری می‌کند/ تجلیل از برگزیده‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۹۹۹

قوه قضاییه فیلم‌های «فجر۳۷» را داوری می‌کند/ تجلیل از برگزیده‌ها

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از آثار برتر جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از جرم قدردانی می‌کند.
قوه قضاییه فیلم‌های «فجر۳۷» را داوری می‌کند/ تجلیل از برگزیده‌ها
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی جشنواره، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، طی مراسمی از آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی قدردانی می‌کند.

در این برنامه که برای چهارمین سال پیاپی برگزار می‌شود، تمام آثار راه یافته به جشنواره فیلم فجر با حضور داوران سینمای کشور، ارزیابی و فیلم‌هایی که بیشترین رویکرد پیشگیرانه نسبت به جرم و آسیب‌های اجتماعی داشته باشند، انتخاب می‌شوند.

در اختتامیه چهارمین دوره جشنواره فیلم معاونت اجتماعی قوه قضاییه که در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود با اعلام داوران و قرائت بیانیه هیات داوری، آثار برتر با دریافت لوح سپاس و جایزه معرفی می‌شود.

این مراسم روز یکشنبه ۵ اسفندماه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با حضور معاون اجتماعی قوه قضاییه، برخی مسئولان مرتبط، مدیران سینمایی و جمعی از هنرمندان برگزار می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار