آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۵۹۲
محمدی فیض آباد مطرح کرد

فضای خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیشتر از ۱۳ متر مربع است

رئیس اداره رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: سرانه فضای خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بالاتر از ۱۳ متر مربع است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا) علی محمدی فیض آباد گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در حال حاضر بیش از ۴۷۰ خوابگاه دانشجویی دارند و از این تعداد ۲۰۷ خوابگاه ویژه پسران و ۲۶۷ خوابگاه ویژه سکونت دختران دانشجو است.

وی خاطرنشان کرد: برای بیش از ۷۷ هزار دانشجوی متقاضی سکونت در خوابگاه­‌های دانشجویی، در حال حاضر دانشگاه­‌های علوم پزشکی کشور ۴۷۴ خوابگاه اعم از ملکی، وقفی، استیجاری، مشارکتی و خودگردان دارند و توانسته‌اند تمامی دانشجویان روزانه واجد شرایط و همچنین دانشجویان شبانه، شهریه‌­پرداز و بین­‌الملل متقاضی خوابگاه را اسکان دهند.

رئیس اداره رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت افزود: زیربنای مفید این خوابگاه‌­ها بیش از یک میلیون مترمربع است و امیدواریم با ساخت این پروژه­‌ها، خوابگاه‌­های ملکی استاندارد دانشگاه‌­ها که ویژگی‌­های خاصی از لحاظ فضای سکونتی، اقلیمی، ملاحظات فرهنگی دارد، بیش از گذشته شود و از خوابگاه­‌های استیجاری، خودگردان و مشارکتی که بار مالی بسیار زیادی بر دانشگاه‌­ها دارد، در دولت دوازدهم کاسته شود.

محمدی درباره خوابگاه متأهلین گفت: دانشگاه‌­های علوم پزشکی کشور ۲۵ خوابگاه متأهلی با ظرفیت اسکان ۸۸۲ خانواده را داراست و بر اساس بند الف. تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ که در آن به دانشگاه­‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌­های علم و فناوری اجازه داده شده با تصویب هیئت امنای خود تا سقف عملکرد درآمد اختصاصی سال ۱۳۹۶ نسبت به اخذ تسهیلات از بانک‌ها برای احداث خوابگاه­‌های متأهلین اقدام کنند، تاکنون ۲۵ دانشگاه برای احداث خوابگاه متأهلین طبق این قانون اعلام آمادگی کرده و برای اخذ تسهیلات از بانک‌ها اقداماتی را انجام داده­‌اند.

وی درباره سرانه فضای فیزیکی در خوابگاه‌­های دانشجویی اظهار داشت: از سال ۹۴ تاکنون سرانه فضای خوابگاهی بالاتر از ۱۳ مترمربع به ازای هر دانشجو رسیده است که این سرانه در برخی دانشگاه‌­ها به دلیل زیرساخت‌­های مناسب بیشتر و در برخی دانشکده­‌ها و دانشگاه‌­ها به‌­خاطر کمبود زیرساخت‌­های لازم و جدیدالتاسیس، سرانه کمتری دارند.

رئیس اداره رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: در مجموع دانشگاه­‌ها، سرانه فعلی ۱۳ مترمربع به ازای هر دانشجو است که امید داریم با حمایت‌­های صورت گرفته و جلب مشارکت خیرین سرانه کنونی افزایش قابل توجهی داشته باشد.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده دانشجویان در بدو قبولی فرزندشان در دانشگاه‌­ها، به دنبال محل سکونت مناسب و در خور شأن دانشجوی علوم پزشکی با استاندارد‌های مناسب فرهنگی و اجتماعی هستند که دانشجو در زمان تحصیل مشکلات دوری از خانواده را بتواند به­‌خوبی تحمل کند. در مجموع خوابگاه‌­های دولتی با توجه به امنیت و آرامش فکری که برای دانشجو و خانواده­‌های آن‌ها ایجاد می­‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار