رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: برای تجهیز و به روزرسانی آزمایشگاهها به ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم و در حال حاضر بودجه دانشگاه جوابگوی همه نیازهای دانشگاه نیست.
ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره تامین بودجه برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه، اظهار کرد: بحثی در مورد کمبود تجهیزات مطرح شده بود که بودجهای برای تامین آن اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: حدود ۵۰ میلیارد تومان بودجه به بخش کارگاهها و آزمایشگاهها اختصاص دادهایم؛ البته باید بگویم که نیاز کارگاهها و آزمایشگاهها بیشتر از این بودجه است و تقریبا به حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم تا ۱۳۰۰ کارگاه آزمایشگاهی بروز شوند.
صالحی عمران با اشاره به لزوم بروزرسانی کارگاههای آزمایشگاهی در دانشگاهیهای سراسر کشور، تصریح کرد: در کل نیاز است تا توزیع جغرافیایی به صورت عادلانه باشد و با توجه به پتانسیل و ظرفیت کارگاهها این تقسیم بودجه صورت خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در پاسخ به این سوال که آیا تمام بودجه دانشگاه به صورت ایده آل تخصیص داده شده است یا خیر؟ اظهار کرد: به هر حال این دانشگاه، دانشگاهی است که شاخص سرانه (در بودجه ریزی به تعداد دانشجو توجه و هزینهای به آن پرداخت میشود) هزینهای که به دانشگاه داده میشود ۲ میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان به نسبت کل دانشجویان است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ما نیروی حق التدریس، آزمایشگاه و ... داریم این رقم کفاف نمیدهد اما با رایزنیهای انجام شده، قول و مساعدتی در سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته است.
صالحی عمران با اشاره به حجم پروژهای ارائه شده به دانشگاه، گفت: در حال حاضر ۱۳۰۰ آزمایشگاه داریم که مواد مصرفی و تجهیزات میخواهد و بسیاری از پروژههای ما نیمه تمام باقی مانده است.
وی تصریح کرد: با توجه به تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها در دانشگاه انتظار میرود که با فعالیت و همکاری بیشتر استادان و دانشجویان شاهد ارتقای آموزشهای مهارتی و کاربردی در دانشگاه فنی و حرفهای باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای تصریح کرد: بودجه سال ۹۷ نیز مطابق سایر دستگاهها به دانشگاه پرداخت شده، ولی جوابگوی هزینههای ما نیست.