کد خبر:۷۵۱۶۸۲
گردشی در استارتآپهای ایرانی؛
شهر، ماشین و خانه خود را هوشمند کنید/ زندگی آنلاین به سبک اینترنت اشیاء
یک استارتآپ ایرانی با فعالیت در حوزه اینترنت اشیاء محصولاتی را ارائه میکند که با هوشمند شدن شهر، خانه و حتی خودروها، زندگی خانوادهها راحتتر و بی دغدغهتر باشد.
جعفر رسولی مدیر عامل استارتآپ و شرکت «اندیشه فرتاک امیرکبیر» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو درباره فعالیت خود گفت: از سال ۹۵ در دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت خود را آغاز کردیم و در فروردین سال ۹۷ شرکت را به ثبت رساندیم. حوزه فعالیت ما در زمینه اینترنت اشیاء سه رده بندی هوشمند سازی خانگی، صنعتی و شهری دارد که ۷ محصول تولیدی دانش بنیان ما نیز در این رده بندی جای میگیرد.
مدیرعامل استارتآپ «اندیشه فرتاک امیرکبیر» انگیزه راه اندازی این استارت آپ را کارآفرینی و ایجاد اشتغال دانست و ادامه داد: در زمان شروع کار تمام افراد عضو تیم از رشته برق دانشگاه امیرکبیر بودند و به تدریج از رشتههای دیگر مثل کامپیوتر و.. به ما اضافه شدند.
رسولی در خصوص معرفی تعدادی از محصولاتشان در زمینه اینترنت اشیا، بیان کرد: یکی از محصولاتمان به نام کنتور برق هوشمند، دستگاهی است که کامل به اینترنت متصل میشود و نصب آن بدون قطع کردن سیم در خانه است. با این دستگاه میتوان به صورت آنلاین روی گوشی همراه خود، مقدار مصرفی برق را اندازه گیری و تاریخچه بازدید را مشاهده کرد. این دستگاه به مصرف کننده نمودار و تعرفهای هماهنگ با برق شرکت توانیر ارائه میدهد و فقط ۱ درصد خطا دارد.
به گفته وی، دستگاه کنتور برق هوشمند را میتوان در ساعت اوج مصرف تنظیم کرد؛ در آن صورت برای مصرف کننده اعلان میفرستد که بطور مثال در این ساعات از وسیلهای پرمصرف استفاده شده و این برای آنها هزینه بر خواهد بود. در صورت قطع اینترنت این دستگاه اطلاعات را تا ۳ ماه در خود ذخیره و پس از اتصال تاریخچه را مجددا ارسال میکند.
رسولی با اشاره به دستگاههای تولیدی دیگر این شرکت اظهار داشت: خانه هوشمند دستگاهی است که با گوشی همراه خود میتوانید دربها را باز و بسته، لامپ را روشن و خاموش کنید یا به وسیله آن از آتش سوزی احتمالی منزلتان آگاهی یابید. محصول بعدی BMS است که در ساختمانهای بزرگ اداری و تجاری که فضا و مشاعات زیادی دارند و تحت کنترل گرفتن آن از سوی کارمندان و بهره برداران مشکل است؛ استفاده میشود. برای کنترل چنین ساختمانها و بهینه سازی مصرف آنها خدمات کاملی در نظر گرفتیم.
مدیرعامل استارتآپ «اندیشه فرتاک امیرکبیر» خدمات متنوعی را در زمینه شهر هوشمند از سوی این شرکت معرفی کرد و گفت: با راه اندازی پارکینگهای روباز هوشمند، وضعیت پارکینگهایی که در شبکه اختصاصی ما قرار میگیرند مثل پارکینگهای عمومی یا مراکز خدماتی و خرید، اعلام میشود.
وی ادامه داد: محصول بعدی دستگاهی است که بر روی خودرو نصب میشود و علاوه بر وضعیت دربها، روغن موتور و غیره، موقعیت ماشین را به شما اعلام میکند، همچنین راننده به وسیله این دستگاه میتواند خودرو را از راه دور روشن و خاموش و هنگام سرقت، سوخت رسانی را قطع کند.
رسولی با بیان اینکه این استارت آپ به صورت مستقیم برای ۲۵ نفر ایجاد اشتغال کرده است، عنوان کرد: با وجود آنکه خیلی به سمت تبلیغات و اطلاع رسانی عمومی پیش نرفته ایم، اما مکانهای ارائه کننده این محصولات با استقبال خوبی مواجه شده اند و مردم ضمن استفاده از آنها ابراز رضایت میکنند.
مدیر عامل شرکت «اندیشه فرتاک امیرکبیر» در خصوص بزرگترین مشکلات این استارت آپ تصریح کرد: نوسانات نرخ ارز علاوه بر آنکه باعث مهاجرت نیروی انسانی قوی و با تجربه میشود، واردات قطعات مورد نیاز شرکت را با مشکل مواجه میکند.
وی با اشاره به اینکه حامیان مالی این استارت آپ دانشگاه امیرکبیر و شرکت رهیاب پیام گستران است، بیان کرد: حدود یک ماه است که بعنوان شرکت دانش بنیان ثبت شده ایم و قبل از آن به عنوان شرکتهای فناور، جزو مراکز رشد بودیم. برنامه داریم که درآینده بتوانیم صادرات خوبی به کشورهای دیگر داشته باشیم و تعداد فروش محصولات را در بازارهای داخلی و خارجی بیش از پیش رونق ببخشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.