کد خبر:۷۵۱۸۶۱
خسروپناه در سومین کنگره نظریه‌پردازی:

اساتید به‌راحتی می‌توانند در کرسی‌های ترویجی با روش‌های علمی بحث کنند/ لزوم به جریان انداختن پژوهش‌های کارآمد

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به لزوم انجام پژوهش‌ها کارآمد گفت: امروزه آزادی بیان وجود دارد و اساتید به‌راحتی می‌توانند در کرسی‌های ترویجی با روش‌های علمی بحث کنند.

اساتید به‌راحتی می‌توانند در کرسی‌های ترویجی با روش‌های علمی بحث کنند/ لزوم به جریان انداختن پژوهش‌های کارآمد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۱۷ سال از تشکیل این هیئت نظریه پردازی می‌گذرد، در دوره فعلی کار‌های بزرگی انجام شده و تا به امروز ۱۰۰۰ طرح نظریه نوآورانه به هیئت نظریه پردازی ارسال شده است که بیش از ۴۰۰ طرح آن اجرا شد.

خسروپناه با بیان اینکه ۴۶ نظریه به عنوان نظریه نوآورانه ثبت گشته است، افزود: در پنج سال گذشته ۲۶۰۰ کرسی ترویجی در کشور زیر نظر کرسی نظریه پردازی تشکیل و سه کرسی نظریه پردازی در دانشگاه‌های شهیدبهشتی، علامه طباطبایی و دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده است.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: بعد از طرح یک نظریه در کرسی‌های نظریه پردازی، باید در شورای دبیرخانه عنوان و درنتیجه نظریه نهایی ارائه شود. در برگزاری نظریه‌های ترویجی و تخصصی ما هیچ خط قرمزی نداریم و تمام اساتید آزاد هستند با روش علمی به بحث بپردازند.

وی با بیان اینکه نظریه یک ادعای روشمند، مدلل و مورد قبول نسبی جمعی از اساتید و معلمان است، گفت: چگونه می‌شود این نظریه‌ها را در دانشگاه‌ها توسعه داد وقتی جمعیت استادان حوزه‌های مختلف علوم انسانی نسبت به تعداد نظریه‌ها بسیار کم است، در این راستا دو پیشنهاد وجود دارد یک اجرایی و مدیریتی و دو علمی که شاید برای توسعه کمک کنند.

خسروپناه عنوان کرد: تا زمانی که فلسفه‌های علوم به ویژه روش شناسی علوم را در رشته‌های مختلف راه نیندازیم نباید برای کشف نظریه امیدی داشته باشیم.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ماده ۳ آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی به پژوهش ارتباط دارد، اما هنوز آموزش‌محور است به این دلیل که آمار استادیاران در دانشگاه‌ها بسیار زیاد است و این ساختار باید به پژوهش کارآمد تغییر کند.  برای رفع مشکل پژوهش در دانشگاه‌ها باید رشته‌های میان‌رشته‌ای و دانشکده‌های میان‌رشته‌ای ایجاد شود تا بتوانیم پژوهش کارآمد داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار