آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۰۹۸
پمپئو:

دیپلمات‌های آمریکایی از ونزوئلا خارج می‌شوند

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن طی هفته جاری، همه پرسنل دیپلماتیک و اعضای سفارت خود در ونزوئلا را از این کشور خارج می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که طی هفته جاری همه اعضای سفارت واشنگتن در ونزوئلا از این کشور خارج می‌شوند تا به گفته او گفت که واشنگتن برای اجرای مواضع مداخله‌جویانه خود در امور این کشور آمریکای لاتین، با «فشار و محدودیت» ناشی از حضور دیپلمات‌های خود مواجه نباشد.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا که در نشست خبری بامداد امروز سه شنبه (به وقت تهران) با انتقاد از حمایت کوبا و روسیه از دولت قانونی ونزوئلا، مدعی شده بود که این حمایت عامل تضعیف دموکراسی در ونزوئلا است، در پیامی توییتری از خروج همه دیپلمات‌ها و پرسنل سفارت واشنگتن در کاراکاس خبر داد.

او در توییتر نوشت: «ایالات متحده طی این هفته همه پرسنل باقیمانده سفارت آمریکا در ونزوئلا را خارج خواهد کرد. این تصمیم نمایانگر وخامت اوضاع در ونزوئلا و همچنین این جمعبندی است که حضور کارکنان دیپلماتیک آمریکا در سفارت، برای اجرای مواضع آمریکا به یک قید و بند و محدودیت تبدیل شده است».

اعلام خروج همه دیپلمات‌های آمریکایی از ونزوئلا در حالی صورت گرفته که حمایت‌های واشنگتن از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده و فشار‌ها و تهدیدهایش علیه «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا همچنان ادامه دارد.

پیشتر برخی کشور‌ها از قبیل: کوبا و روسیه ضمن رد مواضع مداخله‌جویانه دولت آمریکا، درباره تبعات توسل احتمالی این کشور به مداخله نظامی در امور ونزوئلا هشدار داده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار