آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۰۴۸
برای اولین بار؛

ساخت سیستم‌های تحت خلاء توسط یک شرکت دانش‌بنیان/ ستاد نانو حامی تجاری‌سازی تولیدات «خلاءپوشان فلز»

«خلاء پوشان فلز» شرکتی دانش‌بنیان است که برای اولین بار به طراحی و ساخت سیستم‌های تحت خلاء اقدام کرده و ستاد نانو حامی محصولاتش بوده است.

مهدی هاشمی مدیرعامل شرکت دانش بنیان «خلاء پوشان فلز» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: این شرکت دانش بنیان از سال ۱۳۹۰ به طور رسمی کار خود را در زمینه طراحی و ساخت سیستم‌های فرآوری مواد پیشرفته در خلاء، سیستم‌های لایه نشانی در خلاء و طراحی و ساخت تجهیزات خلاء بالا آغاز کرده است.

هاشمی ادامه داد: این شرکت با بهره گیری از تجربیات به دست آمده و به واسطه مشارکت با مراکز علمی مختلف، تکنولوژی طراحی و ساخت سیستم‌های کلیدی مورد نیاز کشور را (معمولا تکنولوژی ساخت آن‌ها در انحصار تعداد کمی از کشور‌های پیشرفته صنعتی است) بر عهده گرفته و با موفقیت به بهره برداری رسانده است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان «خلاء پوشان فلز» بیان کرد: طراحی و ساخت سیستم پرس داغ در خلاء با سیستم گرمایش سریع القایی، طراحی و ساخت انواع کوره‌های القایی تا دمای ۲۲۰۰ درجه سانتی گراد، طراحی و ساخت دستگاه لایه نشانی لنز‌های اپتیکی جهت کاربری صنعتی از جمله سیستم‌های حوزه فرآوری مواد این شرکت دانش‌بنیان هستند.

وی با بیان اینکه مواد پیشرفته با لایه نازک دو مسئله مهم در صنایع هایتک هستند و باید در تمام صنایع پیشرفته مورد استفاده قرار گیرند، عنوان کرد: این تجهیزات برای تشخیص نوع ماده و چگونگی لایه برای یک محصول مورد استفاده قرار می‌گیرند، درحقیقت بدون این تجهیزات، علمی که به صورت آکادمیک به دست می‌آید را نمی‌توان در صنعت پیاده سازی کرد.

هاشمی با اشاره به این که هدف، تولید تجهیزات بدون کپی برداری و در اختیار قراردادن محصولات به صنایع داخل کشور است، اظهار داشت: تجاری‌سازی محصولات را در داخل کشور انجام داده ایم و در آینده‌ای نزدیک محصولات خود را به کشور‌های دیگر صادر خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان «خلاء پوشان فلز» در خصوص حمایت‌های صورت گرفته افزود: تنها حمایت شکل گرفته از سوی ستاد نانو بوده است که منجر به تجاری سازی بخشی از محصولات این شرکت شده است. دولت همواره سعی کرده است که شرایطی مناسب برای شرکت‌های دانش بیان ایجاد کند و به این منظور صندوق نوآوری شکوفایی را تاسیس کرد، اما با وجود این صندوق شرایط مناسب برای هیچ شرکتی آن طور که باید ایجاد نشد و این حمایت درحد یک شعار باقی ماند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات پیش رو فرآیند طولانی و وقت‌گیر دریافت و بهره‌مندی از حمایت‌ها است که بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان را از اخذ آن منصرف می‌کند. از آنجایی که تعداد شرکت‌های دانش بنیان درکشور زیاد نیست، بهتراست در جهت پیشرفت آن‌ها این مراحل کوتاه‌تر شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار