کد خبر:۷۵۳۵۷۴
از سوی یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی؛

نانو سیال پوششی با خاصیت افزایش راندمان انتقال حرارت، به خط تولید رسید

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان «نانو ساو» گفت: این شرکت دانش بنیان تنها تولیدکننده نانو سیال پوششی افزایش‌دهنده راندمان انتقال حرارت است.
نانو سیال پوششی با خاصیت افزایش راندمان انتقال حرارت، به خط تولید رسید

علی بی‌تعب رئیس هیئت مدیره شرکت نانو ساو در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو درخصوص فعالیت‌های این شرکت دانش‌بنیان، اظهار کرد: شرکت تأمین نانو ساختار آویژه با نام تجاری نانوساو در سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را درزمینه تولید مواد نانوساختار آغاز کرده است.

وی افزود: این شرکت با بسیاری از شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی همکاری دارد. شرکت تأمین نانو ساختار آویژه (نانو ساو) تولید کننده انحصاری نانو سیال پوششی بهبود دهنده انتقال حرارت در بویلر‌ها، مبدل‌های حرارتی، کوره‌ها و پکیج‌های آب‌شیرین‌کن و به‌طورکلی سیستم‌های انتقال حرارت است.

وی با بیان اینکه دو فناوری نوین شرکت نانو ساو شامل نانو سیال پوششی افزایش‌دهنده راندمان انتقال حرارت و نانو پوشش آنتی کک است؛ تأکید کرد: استفاده از این پوشش‌ها سبب افزایش نرخ انتقال حرارت، کاهش مصرف سوخت، کاهش انتشار آلاینده‌های زیست‌محیطی و افزایش راندمان تولید واحد خواهد شد.

بی تعب ادامه داد: نانو سیالات در حقیقت سوسپانسیون پایداری از نانو ذرات فلزی یا غیرفلزی هستند که به‌عنوان یک رویکرد جدید در علم انتقال حرارت به تایید مجامع علمی رسیده‌اند و بر اساس نوع و جنس نانو ذرات و مواد پایدارکننده نانو ذرات دسته‌بندی می‌شوند. نانو پوشش به لایه‌ها یا فین‌های در مقیاس نانو گفته می‌شود که به‌منظور افزایش نرخ انتقال حرارت، کاهش نرخ رسوب‌گذاری و خوردگی حرارتی بر روی سطوح تبادل حرارت اعمال می‌شود.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت نانو ساو با بیان اینکه فعالیت‌های مارکتینگ این شرکت در چند کشور در حال انجام است؛ تصریح کرد: علاوه بر تجاری‌سازی این محصولات در خارج از کشور، محصول نانو سیال پوششی و نانو سیال پوشش افزایش‌دهنده راندمان انتقال حرارت نیز در تعدادی از نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌های گاز کشور با موفقیت مورد استفاده قرارگرفته است. محصول نانو پوشش آنتی کک نیز در حال انجام آزمودن پایلوت است و پس از بررسی‌ها و اطمینان از حصول نتایج مطلوب، در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص اهداف این شرکت بیان کرد: تبدیل نمودن نانوساو به برندی معتبر در سطح جهانی درزمینه تهیه و تولید مواد نانو ساختار با تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی، توسعه استفاده روزافزون از مواد نانو ساختار و بهره‌گیری از مزایای نانو فناوری در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی عموم افراد جامعه در افق نگاه مدیران شرکت قرار دارد. شرکت نانو ساو در حال حاضر تنها تولیدکننده نانو سیال پوششی افزایش‌دهنده راندمان انتقال حرارت است و در این خصوص تلاش دارد در بازار جهانی حضور پیدا کند.

بی تعب در رابطه با حمایت‌های انجام‌شده به شرکت نانو ساو افزود: حامیان این شرکت در ابتدا ستاد توسعه فناوری نانو، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مدیران محترم شرکت‌ها بوده‌اند که با توجه به نوع خدمات و محصولات با فناوری بالای این شرکت، به توانمندی این شرکت اعتماد کرده و پس از برگزاری جلسات فنی متعدد با انجام پروژه موافقت کردند.

وی با اشاره به این که بزرگترین مشکل پیش روی ما عدم تمایل و اعتماد شرکت‌های داخلی به استفاده از محصولات و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان است؛ تصریح کرد: با توجه به درخواست مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص حمایت از کالا‌های ایرانی و بهبود وضعیت اقتصادی، شرکت‌های دانش‌بنیان هدف خود را رسیدن به بالاترین سطح خودکفایی و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی می‌دانند؛ لذا از مسئولان و مدیران شرکت‌ها تقاضا می‌کنیم با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ما را در رسیدن به این هدف یاری فرمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار