به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زادمهر، عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست خبری اولین گردهمایی نشریات دانشجویی وزارت علوم که در تهران برگزار شد، با بیان اینکه طی سال گذشته برای اولین بار انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فرهنگیان در یک فضای سالم و بدون تخلف برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان و پردیسهای وابسته به برنامههای فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم توجه زیادی نمیشود، امیدواریم که امسال شاهد تغییر این رویکرد باشیم.
زادمهر با اشاره به اینکه وزارت علوم همکاری جدی با نشریات دانشجویی ندارد، تصریح کرد: هفت سال از تاسیس دانشگاه فرهنگیان میگذرد، اما هنوز فردی از طرف این دانشگاه در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی حضور ندارد.
عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خواستار توجه وزارت علوم به نشریات دانشجویان شد و افزود: حتما باید سهمیهای در شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم به دانشگاه فرهنگیان اختصاص یابد.
دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نسبت به نحوه توزیع نشریات دانشجویی سراسری انتقاد کرد و افزود: برای انتشار و چاپ نشریه هم شاگردی که توسط اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاههای سراسر کشور منتشر و توزیع میشود، هیچ حمایتی از طرف وزارت علوم صورت نمیگیرد با این وجود امیدواریم که این وزارتخانه اهتمام ویژهای نسبت به انتشار نشریات سراسری داشته باشد.
فلاح، مدیر مسئول نشریه راهرو دانشگاه امیرکبیر نیز در این نشست با اشاره به اینکه تشکلهای انقلابی در این چند ماه تلاش کردند تا روح تازهای به نشریات دانشجویی بدمند، تصریح کرد: سال هاست که با انتشار نشریات یکبار مصرف دانشجویی مواجه هستیم به گونهای که این نشریات در ایام انتخابات روی کار میآیند تا یک حزب سیاسی پیروز شود و بعد از گردونه خارج میشود.
وی بیان کرد: وقتی که انتشار یک نشریه غیرانقلابی با واکنش دانشجویان انقلابی مواجه میشود، کسی پاسخگو نیست، اما با مطالبی که در نشریه انقلابی منتشر میشود، برخوردهای تندی صورت میگیرد که نمونه آن شکایت رئیس دانشگاه علامه از یک نشریه در این دانشگاه بود.
مدیر مسئول نشریه راهرو دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه نشریات دانشگاهی باید از دست برخی افراد سیاسی که خارج از دانشگاه هستند خارج شوند، تصریح کرد: کسی که به عنوان نماینده نشریات دانشجویی در مقابل رهبر معظم انقلاب سخنرانی میکند باید نماینده نشریات باشد نه اینکه به عنوان نماینده برخی از احزاب صحبت کند.
محمدرضا محمدی، نماینده سازمان بسیج دانشجویی در حوزه نشریات دانشجویی نیز در این نشست با بیان اینکه نشریه یکی از بهترین سیستمهای تربیت کادر و نیروی کنشگر سیاسی است، افزود: جبهه رسانهای انقلاب دچار ضعف شدید سیستمی است؛ با این وجود آنچه که باعث شده این جبهه زنده بماند پویایی انقلابی و تلاشها و دلسوزیهای فردی است.
وی ضمن قدردانی از مقاومت رسانهها در حمایت از نشریات دانشجویی در جریان شکایت رئیس دانشگاه علامه تصریح کرد: مسئولان نسبت به جریان سازی طیف فتنه گران و معاندان نظام در حوزه نشریات کاملا بی حس هستند و متاسفانه وزیر علوم نتوانسته مسئولان انقلابی را در کار بگمارد.
محمدی اظهار کرد: در معاونت فرهنگی وزارت علوم پولهای کلانی در حوزههای کاملا ضدفرهنگی هزینه و برای تصدی گری طیف کمتر انقلابی در دانشگاه ها، در هیئتهای مذهبی، راهیان نور و اربعین تلاش میشود که نتیجه این کارها نیز توهین به امام حسین علیه السلام، رهبری و برگزاری کنسرتهای غیرشرعی و غیرقانونی به بهانه جشنهای مذهبی بوده است.
نماینده سازمان بسیج دانشجویی در حوزه نشریات دانشجویی گفت: دوره اینکه کسی به نمایندگی از نشریات دانشجویی بگوید، ما خواستار رفع حصر هستیم تمام شده است بنده به عنوان نماینده بیش از ۱۰۰۰ نشریه بسیج دانشجویی میگویم که ما نه تنها از سران فتنه گذشت نکردیم بلکه مطالبه ما محاکمه خائنان هست و معتقدیم باید آقایان خاتمی، کروبی، موسوی و حسن خمینی محاکمه شوند.