کد خبر:۷۵۷۹۱۹
به تازگی محقق شد

ناسا طرح جدید محققان را روی هوا برد/ اکتشافات فضایی با روبات‌های بادی

محققان با کمک مالی ناسا قصد طراحی روبات‌هایی با قابلیت باد شدن دارند که می‌توانند در آینده‌ای نزدیک راهی فضا شوند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، روبات‌های بادکنکی یا روبات‌هایی با قابلیت باد شدن، بسیار شگفت‌انگیز و دقیقا آن چیزی هستند که خیلی‌ها نیاز دارند؛ ارزان هستند؛ بیشتر از پارچه و لاستیک ساخته شده‌اند و همه جا می‌توانند خود را جا دهند.

روبات‌های بادی نسبت به روبات‌های دیگر فوق‌العاده سبک‌تر هستند و در کسری از ثانیه بادشان خالی می‌شود. این روبات‌ها با وجود قابلیت باد شدن‌شان، بسیار قوی و به صورت غیرمنتظره‌ای سریع و هیدرولیک هستند. شاید مهم‌ترین ویژگی آن‌ها ایمن بودن آنهاست، زیرا قطعه سختی در بدن خود ندارند.

نقطه ضعف روبات‌های بادکنکی این است که به دلیل نرم و سست بودن، خیلی دقیق نبوده و به طور دقیق قابل کنترل نیستند. به همین دلیل دقت عملکرد این روبات‌ها به چالش بزرگی برای متخصصان روباتیک تبدیل شده است. در همین راستا، محققان دانشگاه برینگام یانگ در آمریکا با کمک مالی ناسا قصد دارند که با این چالش روبرو شوند و روبات بادکنکی‌ای بسازند که شبیه انسان است. آن‌ها از هم‌اکنون نام این روبات را «شاه لویی» گذاشته‌اند.

کنترل این روبات‌ها بستگی به این دارد که پیکربندی اندام‌ها و مفاصل آن‌ها دقیقا در جایی باشند که نحوه حرکت آن‌ها راحت‌تر باشد و این حرکات باید در زمان درست انجام شوند. زیرا همانند روبات‌های سخت قابلیت انجام حرکات دقیق و بجا را ندارند.
 
از همین رو، محققان برینگام یانگ شاه لویی را به سیستم ردیابی حرکتی HTC Vive مجهز کردند و از آن برای تخمین زاویه‌های مشنرک بازوی روبات استفاده می‌کنند. آن‌ها همچنین از روش‌های ابداعی برای حرکات این روبات استفاده کردند، مثلا بخش‌هایی از آن که می‌چرخند و پیچ و تاب می‌خورند، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که باد می‌شوند و بعد بادشان خالی می‌شود.
 
ناسا طرح جدید محققان را روی هوا برد/ اکتشافات فضایی با روبات‌های بادی

آن‌ها همچنین از تکنیکی به نام کنترل بصری یا دیداری استفاده کردند که به این روبات امکان می‌دهد به همان جایی که نگاه می‌کنید، دست‌های روبات هم به همان سمت حرکت می‌کنند.

همانطور که گفته شد، ناسا تامین مالی طراحی این روبات را به عهده گرفته است، زیرا روبات‌های بادکنکی گزینه بسیار مناسبی برای اکتشافات فضایی هستند، زیرا کم حجم، بادوام و ایمن هستند و می‌توانند کمک بسیار خوبی برای فضانوردان باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار