ستاد توسعه فناوریهای نانو گزارش عملکرد اعضاء شبکه آزمایشگاهی توانا در سال ۱۳۹۷را منتشر کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس گزارش عملکرد اعضاء شبکه آزمایشگاهی توانا در سال ۱۳۹۷، بیش از ۱۵۰هزار دانشآموز و دبیر در طی این سال به کمک تجهیزات فناوری نانو که همگی ساخت ایران هستند، با این فناوری نوین آشنا شدند و امکان کار آزمایشگاهی با تجهیزات تخصصی فناوری نانو را پیدا کردند.
شبکه آزمایشگاههای آموزشی فناوری نانو (توانا) که از سال ۱۳۹۱ آغاز به کار نموده تا پایان سال ۱۳۹۷ تعداد ۸۳ آزمایشگاه تخصصی فناوری نانو را تجهیز و راه اندازی کرده است.
با برنامهریزیهای صورت گرفته اعم از آموزش کارشناسان آزمایشگاه، برنامههای حمایتی باشگاه نانو، در سال گذشته (۱۳۹۷) تعداد ۱۵۶۵۰۳ نفر در آزمایشگاههای عضو شبکه توانا آموزش دیده اند.
در سالی که گذشت همانند سالهای قبل، گزارش فعالیت آزمایشگاههای فناوری نانو به صورت ماهیانه دریافت و مطابق با آییننامه توانا، همه آزمایشگاهها مورد ارزیابی قرار گرفتند.
از مهمترین پارامترهای حائز اهمیت در امتیازدهی به آزمایشگاههای شبکه توانا تعداد دورههای برگزار شده به صورت تئوری و عملی، تعداد افراد آموزش دیده در دوره ها، میزان فعالیت آزمایشگاهها در میزبانی نشستها و دورهها، کسب رتبههای استانی و کشوری به واسطه انجام آزمایش در آزمایشگاههای شبکه توانا و میزان تعامل و همکاری با باشگاه نانو است.
ارزیابی سال ۱۳۹۷ آزمایشگاههای شبکه توانا به صورت ماهانه ارزیابی انجام شد که در نهایت مجموع ارزیابیهای ۱۲ ماه، رتبهبندی آزمایشگاهها را در سال ۱۳۹۷ مشخص کرد.
لازم به ذکر است تعداد ۱۴۹۵ کارگاه دانشآموزی، ۵۲ کارگاه دبیران، ۷۷۴ سمینار دانشآموزی، ۲۱ سمینار دبیران، ۶۴۰ بازدید دانشآموزی، ۲۳۷ بازدید مسئولان در سال ۱۳۹۷ برگزار گردیده است.