دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که باید بخش خصوصی و غیر دولتی به حوزههای مختلف علمی به خصوص زیست فناوری ورود کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، پس از بازدید از آخرین دستاوردها و توانمندیهای پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، بیان کرد: انتظار ما این است که جهاد دانشگاهی بیش از هر زمانی در شرایط کنونی کشور نقش آفرینی و طرحهای خود را در زمینههای مختلف به ما ارائه کند.
وی با اشاره به ضرورت همکاریهای بیشتر جهاد دانشگاهی و معاونت علمی، گفت: برای اجرای پروژههای مشترک که مورد نیاز کشور است، محدودیت مالی و بودجهای نداریم و از طریق معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی میتوانیم منابع مالی این پروژهها را تامین کنیم.
به گفته قانعی، ورود ستاد به حوزه دارو موفق بود و کشورمان در حوزههای مختلف علوم و تحقیقات تجربیات خوبی کسب کرده است؛ اما باید تلاش کنیم تا بخشهای غیردولتی و خصوصی بیش از گذشته در توسعه بخشهای مختلف علمی کشور ورود پیدا کنند.
حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی نیز در این دیدار، گفت: فعالیتهای تحقیقاتی در گروههای پژوهشی جهاد دانشگاهی تا مرز تولید فناوری نیز پیش رفته است و خدمات تخصصی این گروهها به صورت حرفهای به جامعه ارائه میشود.
همچنین در حاشیه این بازدید در خصوص راه اندازی شبکه مجازی بانکهای ژنی کشور نیز مذاکراتی صورت گرفت. با توجه به اینکه زیرساخت راه اندازی این شبکه در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وجود دارد مقرر شد برای تکمیل و ارتقاء این زیرساختها همکاریهای لازم بین مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی و ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گیرد.