سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شیوهنامه ارزیابی مراکز رشد نهایی و به زودی ابلاغ میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه دارای بیش از ۱۳۲ مرکز رشد است، گفت: مراکز رشد را بر اساس قدمت و سال تأسیس در سه گروه کلی طبقه بندی و ارزیابی میکنیم.
نگاهداری با بیان اینکه بر اساس واقعیتهای موجود و تحقیقات صورت گرفته یک درصد از افراد جامعه کارآفرین هستند، اظهار داشت: انتظار ما از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور این است که این افراد را در بین دانشجویان، استادان و دانشآموختگان شناسایی کنند و مباحث کارآفرینی و فناوری را آموزش و آنها را توانمند کنند.
سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه ارزیابی مراکز رشد، ادامه داد: در ارزیابی مراکز رشد پارامترهایی همچون زیرساختها، آموزش، مشاوره، خدمات و … تأثیرگذار هستند.
نگاهداری با تأکید بر اینکه خروجی و عملکرد مراکز رشد در ارزیابی آنها نقش به سزایی دارد، خاطرنشان کرد: از مراکز رشد مستقر در سراهای نوآوری و واحدهای دانشگاهی انتظار میرود به تعداد یک درصد جامعه دانشگاهی، واحدهای فناور و دانش محور را رشد و توانمند کنند.
وی با بیان اینکه ارزیابی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در پایان هر فصل انجام میشود، گفت: مراکز رشدی که موفق به کسب بالاترین امتیاز میشوند، حق مسئولیت مدیران آنها نیز به همان ترتیب افزایش مییابد. همچنین مراکز رشد دارای رکود باید به مراجع مرتبط به جهت عملکرد ضعیف و غیرقابل قبول، پاسخگو باشند.