به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ سهراب پور مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان در مراسم اختتامیه «پیامآورد» که صبح امروز در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد اظهار کرد: پیام آورد یک رخداد نیست بلکه یک باور است ، باور به اینکه امروز به این نتیجه رسیده ایم آنچه که آینده را رقم می زند شایستگی و توانایی افراد است نه مدرک و نمره.
وی ادامه داد: پیام آورد با روشی نوین و بی همتا در قالب یک رویداد نوآوردانه در حوزه پیام رسان های ایرانی، مهارت های کاری و توانایی های افراد در هم آورد ، گیرا و چالش برانگیز محک زده شدند و بهترین ها را شناسایی و پشتیبانی می کنند.
مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان گفت: در پایان این رقابت ها و در مراسم افتتاحیه جوایز چند میلیون تومانی، اعطای گواهی نامه های مهارت معتبر، معرفی به شرکت های پیشرو در زمینه های پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی و کمک به تجاری سازی ایده های برتر در حوزه پیام رسان های ایرانی تنها بخشی از مزیت های حضور در رقابت پیام آورد است.
وی با اشاره به نحوه ثبت نام و حضور علاقه مندان در این دوره رقابت ها گفت: در مرحله اول شرکت کنندگان پس از ثبت نام با پاسخ به سوالات طراحی شده و ارایه آثارشان با محوریت چالش های مطرح شده در مرحله اینترنتی به رقابت پرداختند.
مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: اردیبهشت ماه امسال مرحله دوم این رقابت ها به صورت حضوری و با هدف راستی آزمایی پذیرفته شدگان مرحله اول برگزار شد و از بین 100 نفر شرکت کننده سه نفر برتر در هر رشته انتخاب شدند.
وی گفت: دانشگاه صنعتی شریف، سازمان ملی فضای مجازی، معاونت علمی فناوری رئیس جمهور، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان صدا و سیما و هم چنین پیام رسان های ایتا، بیستون، تلگرام طلایی، درسا، سروش و گپ از حامیان رویداد نوآوردانه پیام آورد بودند.
مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک با همکاری دانشگاه شریف این رقابت ها را برگزار کرد و هدف اصلی آنها شناسایی نیازهای تخصصی پیام رسان های داخلی است و شرکت کنندگان با راهکارهایی که ارایه میدادند به دنبال حل مشکل این گروه ها بودند.