کد خبر:۷۲۷۱۲۸
معاون وزیر ارتباطات:

هاتگرام و تلگرام طلایی مجوز دارند/ موضوع پیامرسان‌ها در کشور سیاسی شده

فتاحی، معاون وزیر ارتباطات هاتگرام و تلگرام طلایی نسخه‌های فارسی دانست و گفت: موضوع پیامرسان‌ها در کشور سیاسی شده و هر اتفاقی که می‌افتد می‌گویند وزارت ارتباطات جلو نیامده اما مشکل جای دیگری است.
هاتگرام و تلگرام طلایی مجوز دارند/ موضوع پیامرسان‌ها در کشور سیاسی شدهبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فتاحی، معاون وزیر ارتباطات امروز در نشست خبری رویداد نوآورانه پیامرسانی موسوم به پیام آورد که با حضور اعضای شورای سیاست گذاری این رویداد در بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، گفت: هاتگرام و تلگرام طلایی نسخه‌های فارسی تلگرام هستند که دارای مجوز فعالیت از مرکز ملی فضای مجازی هستند با این وجود اگر تا آخر آذر مستقل نشوند و مرکز ملی فضای مجازی نیز مهلت فعالیت آن‌ها را تمدید نکند غیرقانونی محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه اگر هاتگرام و تلگرام طلایی از تلگرام جدا شوند مشکلات پیامرسان‌های داخلی نیز شامل حال آن‌ها می‌شود، تصریح کرد: مشکلات پیامرسان‌های داخلی در کشور ابعاد بزرگی پیدا کرده اند با این وجود باید به تمام ابعاد مشکلات توجه شود مثلا سوال این است که چرا پیامرسان‌های داخلی در جذب مخاطب موفق نیستند.

فتاحی اظهار کرد: سندی که شورای عالی فضای مجازی مصوب کرد تمام ابعاد اجتماعی، کسب و کار، حریم خصوصی و مسائل حقوقی پیامرسان‌ها را مدنظر قرار داده است در هر حال اگر به مشکلات پیامرسان‌ها توجه شود کاربر اقناع خواهد شد از این رو دیگر نیازی به فیلتر دیگر پیامرسان‌ها نخواهد بود.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه امروز موضوع پیامرسان‌ها در کشور سیاسی شده و هر اتفاقی که می‌افتد می‌گویند وزارت ارتباطات جلو نیامده افزود: با این وجود ما نیز می‌گوییم از این حیث بعد فنی را انجام داده ایم و مشکل جای دیگری است.

وی با بیان اینکه بخش نخبگی کشور به حوزه‌هایی ورود پیدا کرده می‌خواهد پیامرسان‌ها را پرمخاطب کند، تصریح کرد: برای اینکه پیامرسان‌ها پرمخاطب شوند راه آن ارائه ایده جدید است مثلا تلگرام با ایده‌های جدید همچون قابلیت ایجاد کانال توانست از دیگر رقبای خود پیشی بگیرد.

فتاحی اظهار کرد: کسانی که ایده‌های خود را در حوزه اجرا در اختیار ما قرار می‌دهند آن‌ها را به پیامرسان‌ها وصل می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه رویداد نوآورانه پیام آورد توسط متخصص اصلی آن برگزار می‌شود با این وجود اگر کار به خوبی پیش رود فکر می‌کنم اتفاقات خوبی بیفتد، تصریح کرد: با وجود اینکه دو روز از اعلام فراخوان این رویداد می‌گذرد، اما ما در وزارت ارتباطات اطلاع نداشته ایم.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه باید بعد اعتماد و حریم خصوصی نیز جزئی از بخش‌های این رویداد باشد، تصریح کرد: این رویداد می‌تواند آورده‌های چند صد میلیون و یا میلیاردی برای صاحب ایده و صاحبان پیامرسان‌ها داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه امروز برخی از شبکه‌های اجتماعی مانند کافه بازار بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون کاربر دارند و از این حیث یک زیست بوم اقتصادی برای کافه بازار ایجاد شده افزود: وقتی یک شبکه اجتماعی ۳۰ میلیون نفر کاربر دارد پس مشکل اعتماد در پیامرسان‌ها را نیز می‌توان حل کرد.

فتاحی تصریح کرد: هاتگرام و تلگرام طلایی نیز که توسط یک شرکت در ایران با استفاده از نسخه تلگرام توسعه پیدا کردند ۳۵ میلیون کاربر دارند، اما سوال این است که چرا این اتفاق در مورد پیامرسان‌های داخلی مانند گپ و سروش نیفتاده است؟

وی با بیان اینکه برخی‌ها می‌گویند هر پیام که در پیامرسان سروش ارسال می‌شود ۸ تیک می‌خورد تصریح کرد: این یک سناریو است و این سناریو نیز متاثر از بدعمل کردن ما و مدیر کانون است به گونه‌ای که این ذهنیت در کاربر ایجاد می‌شود که پیامرسان‌های داخلی امن نیستند.

معاون وزیر ارتباطات افزود: هم ما در وزارت ارتباطات و هم قوه قضائیه کار‌هایی را در این زمینه انجام داده ایم، ولی به نتیجه نهایی منجر نشده است در هر حال قوه قضائیه در این قضیه نقش اساسی دارد و این مطالبه جدی ما از قوه قضائیه و دادستانی کل کشور نیز بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار