کد خبر:۷۲۵۵۷۱
قاضی‌زاده در نشست خبری:

هاتگرام و تلگرام طلایی به اعتماد مردم خدشه وارد کردند

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس گفت: تبلیغاتی که برای کوچ دولتی و دیگر بخش‌ها از تلگرام به پیام رسان‌های داخلی صورت گرفت، مانند بادکنکی بود که با آمدن هاتگرام و تلگرام طلایی این بادکنک ترکید.

هاتگرام و تلگرام به اعتماد مردم خدشه وارد کرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیداحسان قاضی زاده هاشمی، رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس امروز در نشست خبری تحلیلی بررسی دلایل عدم مهاجرت مردم به سمت پیام رسان‌های داخلی که در دفتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد، گفت: تعداد قوانین خاص فضای مجازی در ایران خیلی کم است به گونه‌ای که ما فقط چهار قانون در این رابطه داریم به همین دلیل استناد‌های حقوقی که صورت می‌گیرد خارج از چارچوب فضای مجازی هستند.

وی با بیان اینکه هاتگرام و تلگرام طلایی به اعتماد مردم خدشه وارد کرد، افزود: زمانی که تبلیغ می‌شد دولتی‌ها و بخش‌های مختلف از تلگرام به پیام رسان‌های داخلی کوچ کرده اند تبلیغاتی که برای کوچ دولتی و دیگر بخش‌ها از تلگرام به پیام رسان‌های داخلی صورت گرفت مانند بادکنکی بود که با آمدن هاتگرام و تلگرام طلایی این بادکنک ترکید.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه رفتار‌های سینوسی پیام رسان‌های داخلی را از حیز انتفاع ساقط می‌کند، چون تکلیف آن‌ها با سیاست گذاران و مردم مشخص نیست، تصریح کرد: در حوزه پیام رسان‌ها و تصمیم سازی دچار تناقض شده ایم و این تناقض به پیام رسان‌ها آسیب رساند که از جمله این آسیب‌ها ریزش مخاطبین آن‌ها بود البته مهمترین آسیب هم آسیبی بود که به اعتماد عمومی مردم وارد شد.

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس با بیان اینکه این گونه سیاست گذاری‌ها باعث می‌شود تا به دلیل آسیب رسیدن به اعتماد عمومی سیاست‌های بعدی نیز مخدوش شود، تصریح کرد: مردم پاسکاری‌های بین مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات را نمی‌پذیرند و این گونه در مراحل بعدی هیچ کس به سیاست گذاری‌ها اعتماد نمی‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید حمایت از پیام رسان‌ها برابر باشد، تصریح کرد: معتقدیم هر تصمیمی که قرار است در حوزه پیام رسان‌ها گرفته شود ابتدا باید کار کارشناسی صورت بگیرد و همه در زمان اجرا نیز به دنبال تحقق آن باشند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: بنده شاید جزو اولین کسانی بودم که از پیام رسان بله استفاده کرده ام همچنین زمانی که از تلگرام خارج شدم دیگر از آن استفاده نکردم. همچنین اینستاگرام و توئیتر نیز از دیگر شبکه‌های اجتماعی هستند که از آن‌ها استفاده می‌کنم.

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس با اشاره به بررسی دو طرح در حوزه فضای مجازی در کمیسیون فرهنگی و کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: باید از نگاه‌های سیاسی به حوزه فضای مجازی بپرهیزیم و تنها باید نگاه ما فنی و زیر ساختی و حرفه‌ای باشد.

وی با بیان اینکه نگاه سیاسی به فضای مجازی آسیب زاست، تصریح کرد: بی قانونی در حوزه فضای مجازی موجب می‌شود حاکمیت سلایق فردی بیشتر و بیشتر شود در هر حال ما امروز در بخش‌های مختلف فضای مجازی از حیث قانونی و زیرساختی و همچنین از لحاظ تحولات جدید و دانشی نسبت به دنیا و حتی کشور‌های منطقه عقب هستیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی مشکل چارت سازمانی دارد و این در حالی است که این مرکز باید مرکز ثقل فضای مجازی کشور باشد، تصریح کرد: بودجه مرکز ملی فضای مجازی ضعیف‌ترین بودجه در کشور است به گونه‌ای که بودجه این مرکز سالانه ۱۰ میلیارد تومان است و این در حالی است که این بودجه از اعتبار یک اداره استانی هم پایین‌تر است. با این وجود سوال این است که این مرکز چگونه می‌تواند مرکز ثقل فضای مجازی باشد؟

رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس بیان کرد: باید مرکز ملی فضای مجازی تثبیت و تقویت شود تا قدرت پیدا کند.

وی تاکید کرد: برای نظارت ضرورت دارد موازی سازی در فضای مجازی به یک ثبات برسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار