کد خبر:۷۶۲۸۵۲
با تلاش محققان ایرانی؛

کیت تشخیص «دی ان ای» مکمل ساخته شد

کیت سنتز CDNA برای پژوهش‌های زیست شناسی و پزشکی برای اولین بار در کشور ساخته شد و به زودی به تولید انبوه خواهد رسید.
کیت تشخیص به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا قرائتی، مدیرعامل شرکت رویان زیست تک پژوه با اعلام این خبر گفت: با این کیت افراد می‌توانند از مولکول‌های MRNA، CDNA تولید کنند.

به گفته او این کیت در کار‌های پژوهشی و تشخیصی قابلیت استفاده دارد و مناسب پژوهش‌های زیست شناسی و پزشکی است.

قرائتی همچنین عنوان کرد: در داخل این کیت‌ها آنزیم ریورس ترانس کریپتاز وجود دارد که این آنزیم‌ها نیز تولید متخصصان داخلی است. تا پیش از این آنزیم‌های ریورس ترانس کریپتاز به صورت وارداتی بود و از آنجا که جزء اصلی کیت، همین آنزیم هاست، تولید ریورس ترانس کریپتاز گام مهمی در جهت تولید کیت سنتز CDNA محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت رویان زیست تک پژوه از تجاری سازی محدود این کیت خبر داد و اعلام کرد به زودی این محصول به تولید انبوه خواهد رسید.

قرائتی همچنین بیان داشت: تا پیش از این، کیت سنتز CDNA تنها نمونه خارجی و وارداتی داشت و اکنون این کیت توسط متخصصان بومی، با هزینه‌ای معادل نصف نمونه خارجی تولید شده است.

آنزیم وارونویس یا ترانس کرپیتاز معکوس آنزیم‌هایی هستند که قادر به سنتز دی.ان.‌ای از روی آر.ان.‌ای می‌باشند. دی‌ان‌ای مکمل (CDNA) به رشته‌ای از مولکول DNA اطلاق می‌شود که تحت فعالیت کاتالیتیک آنزیم رونوشت بردار معکوس از روی رشته MRNA بالغ ساخته می‌شود. این آنزیم‌ها عموماً منشأ ویروسی (رتروویروس) دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار