کد خبر:۷۶۴۳۰۱
با تلاش محققان کشور؛

نانو پانسمان هوشمند موفق به درمان زخم‌های دیابتی شد

یکی از شرکت‌های نانویی کشور موفق به تولید پانسمانی برای درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی با راندمان بالا شده است.

نانو پانسمان هوشمند موفق به درمان زخم‌های دیابتی شد

 

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو یکی از استارت‌آپ‌های نانویی موفق به تولید پانسمانی برای درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی با راندمان بالا شده است. این شرکت برای اولین بار در چالش‌های نوآوری و فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو شناخته شد و در آن موفق به ارائه زخم‌ پوش‌های زخم پای دیابتی شد و توانست جزو برترین استارت‌آپ‌های این رویداد قرار گیرد.

شتاب‌دهنده شزان در جریان فن بازار زخم‌ پوش‌های مبتنی بر نانو الیاف علاقه‌ مند به سرمایه‌ گذاری بر روی این استارت‌آپ شد و از دی‌ ماه ۱۳۹۶ تا کنون گروه نانو زیست پلیمر این شرکت با سرمایه‌ گذاری این شتاب‌ دهنده فعالیت خود را توسعه داد.

پانسمان نانو الیاف برای درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی کاربرد دارد. این پانسمان با به کار بردن فناوری‌نانو باعث بهبود راندمان التیام زخم نسبت به سایر پانسمان‌ها می‌شود. همچنین این محصول نسبت به پانسمان‌های خارجی هزینه کمتری دارد. سرعت تولید و تکرارپذیری آن از دیگر مزایای این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی است که سبب می‌شود تولید صنعتی آن با راندمان بهتری انجام شود.

استفاده از این پانسمان طول دوره درمان بیماری را کاهش می‌دهد که این موضوع باعث کاهش هزینه‌های درمان نیز می‌شود. علاوه بر آن به دلیل دارا بودن ساختار شفاف، پزشک می‌تواند وضعیت زخم را بررسی و روند درمان را بهتر مدیریت کند. همچنین این پانسمان به دلیل نانو ساختار بودن می‌تواند مدت زمان طولانی‌تری روی زخم قرار گیرد و در عین عبور اکسیژن به سطح زخم از ورود میکروارگانیسم‌ها به سطح زخم جلوگیری کند.

جنس پانسمان نیز سلولزی است که از سنتز باکتری تولید شده است. در حال حاضر این محصول مجوز نانو مقیاس را دریافت کرده و تست‌های حیوانی را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته است و به زودی پس از دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار