مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند گفت: تجلیل رهبری از ورود دانشجویان به جریان خصوصیسازی ماشینسازی تبریز، مهر تائیدی بر عدالتخواهی دانشجویان است.
محمدصالح ترکمان، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز حدودا از ۲ سال پیش محوریت فعالیت خود را بر عدالت خواهی قرار داده و فعالیتاش را محدود به بررسی مبانی انقلاب نکرده است.
ترکمان افزود: برخلاف اکثریت تشکلهای دانشجویی فعال تبریز که در زمینه مبانی خواهی و بررسی مبانی انقلاب فعالیت دارند این تشکل به سمت فعالیت در حوزه کنش گری اجتماعی سوق داده شد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز ادامه داد: ورود بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز به این حوزه همزمان به اعتراضات ماشین سازی تبریز بود و همین مسئله باعث شد این تشکل دانشجویی در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشد و به جریان خصوصی سازی این کارخانه ورود کند.
وی اضافه کرد: طبق بررسیهای اولیهای که در این زمینه انجام دادیم، مشخص شد که خصوصی سازی کارخانه ماشین سازی تبریز طبق روال قانونی و عادی انجام نشده و نوعی خیانت در این جریان صورت گرفته است.
ترکمان با بیان اینکه اردیبهشت ۹۷ بود که به این یقین رسیدیم که جریان خصوصی سازی کارخانه پر از شبهه و البته خیانت است، اظهار کرد: در همین راستا به پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی سازی نامهای ارسال و از ایشان دعوت کردیم تا در دانشگاه حضور پیدا کنند و پاسخگوی سوالات دانشجویان در این زمینه باشند و شفاف سازیهای لازم را در زمینه خصوصی سازی این کارخانه انجام دهند، ولی متاسفانه ایشان پاسخی به این نامه و سایر درخواستهای ما ندادند.
وی ادامه داد: روند فعالیتهای ما در این زمینه تا آذرماه سال گذشته ادامه داشت و حتی با ارسال نامههایی به مسئولین استانی و کشوری خوستار اعلام موضع آنان در مورد جریان خصوصی سازی ماشین سازی تبریز شدیم، اما هیچگونه جوابی دریافت نکردیم تا اینکه این مسئله به دغدغه تمامی دانشجویان تبریزی تبدیل شد و در نهایت دی ماه ۹۷ بود که جلوی سازمان خصوصی سازی دست به تجمع زدیم.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری این تجمع دانشجویی مقابل سازمان خصوصی سازی بود که فضایی به نفع ماشین سازی تبریز و بر علیه سازمان خصوصی سازی ایجاد شد و در کارخانه ماشین سازی با امیدی که در دل کارگران ایجاد کرده بودیم و حمایت از آنان، شاهد لغو مذاکرات مربوط به فروش کارخانه در اسفند ۹۷ توسط کارگران این کارخانه بودیم.
وی افزود: محاکمه مسئولین خصوصی سازی کارخانه ماشین سازی تبریز و متولیان فروش این کارخانه به دغدغه کنونی ما تبدیل شده است و انتظار داریم دستگاه قضا و سازمان خصوصی سازی به این موضوع رسیدگی کنند.
ترکمان یادآور شد: علاوه بر این، با وجود اینکه قربانعلی فرخزاد که مدیریت این کارخانه را بر عهده داشته محکوم به ۲۰ سال حبس شده، ولی هنوز تیم مدیریتی که اداره کارخانه را در دست دارند متشکل از همان تیمی است که ایشان پیش از محکومیت تعیین کرده بودند که این موضوع برای ما قابل قبول نیست و اگر به این مسائل رسیدگی نشود قطعا برای بار دیگر مقابل کارخانه ماشین سازی تبریز دست به تجمع اعتراضی خواهیم زد.
وی با اشاره به صحبتهای دیروز مقام معظم رهبری در باره فعالیتهای جنبش دانشجویی در زمینه خصوصی سازی کارخانه ماشین سازی تبریز خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در صحبتهای دیروز خود در جمع دانشجویان، بحث هفت تپه و ماشین سازی را مطرح کردند و نسبت به ورود دانشجویان به این قضیه ابراز خوشحالی کردند. این نشان دهنده این است که ایشان به جنبش دانشجویی اشراف کامل دارند و با ورود به این جریان و تجلیل از دانشجویان، مهر تاییدی بر ورود جنبش دانشجویی و عدالت خواه به چنین جریاناتی زدند.