سناتور آمریکایی چهارشنبه در واکنش به پیشنهادهای رئیسجمهور کشورش برای مذاکره با ایران از او خواست برای نشان دادن جدیت خود در خصوص دیپلماسی به برجام بازگردد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «برنی سندرز»، نماینده ایالت ورمونت در مجلس سنای آمریکا دقایقی پیش در حساب کاربری خود در توئیتر به درخواستهای «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا برای مذاکره با ایران واکنش نشان داد.
سندرز نوشت: «آقای ترامپ حالا، بعد از تهدید به درگیری نظامی فاجعهبار با ایران میگوید ترجیح میدهد با ایران گفتوگو کند. این خوب است. رئیسجمهور اکنون میتواند جدیت خود در دیپلماسی را با بازگشت به توافق هستهای که سال گذشته از آن خارج شد نشان دهد.»
دونالد ترامپ روز چهارشنبه در جریان سفر به لندن در گفتوگو با شبکه انگلیسی «آیتیوی» گفته بود که گفتوگو با ایران را به درگیری نظامی با این کشور ترجیح میدهد.
علاوه بر این، روزنامه گاردین روز چهارشنبه گزارش داد «دونالد ترامپ» به مقامهای انگلیسی گفته به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست بلکه در صدد گفتوگوی مستقیم با تهران بر سر طرح خود جهت مذاکره بر سر توافق هستهای برجام و گسترش دادن آن است.
دولت آمریکا بعد از خروج از برجام در اردیبهشتماه سال گذشته سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» را علیه ایران در پیش گرفته است. واشنگتن میگوید هدف از این سیاست رسیدن به توافقی جدید با ایران است که در آن به همه مسائل مورد اختلاف پرداخته میشود.
این سیاست تا کنون نتوانسته آمریکا را به هدفش برای آوردن ایران بر سر میز مذاکره بر سر توافقی جدید برساند؛ دولت آمریکا احتمالاً به همین سبب، صحنهآراییهای نظامی با هدف القای قریبالوقوع بودن جنگ را هم در دستور کار قرار داده است.
مقامهای جمهوری اسلامی ایران تأکید کردهاند قصد مذاکره با آمریکا را ندارند. حضرت آیتالله خامنهای، مقام معظم رهبری روز چهارشنبه ۸ خرداد پیشنهاد مذاکره را تاکتیک آمریکا برای تکمیل راهبرد فشار علیه ایران توصیف کردند.
ایشان فرمودند: « آمریکاییها وقتی میخواهند با فشار، چیزی را در کشوری هدف قرار بدهند و مقصود خود را به دست آورند، "فشار" در اینجا برایشان راهبرد است؛ یک تاکتیک هم دارند به اسم مذاکره.»
مقام معظم رهبری تأکید کردند: «فشار میآورند تا طرف خسته شود و بعد میگویند حالا مذاکره کنیم. این مذاکره مکمل فشار است و برای آن است که محصول فشارها نقد شود. فشار میآورند و بعد میگویند حالا مذاکره کنیم؛ مذاکره این است. راهبردشان مذاکره نیست؛ فشار است. مذاکره یک ذیلی است در راهبرد فشار.»
یکی از راهبردهای امریکا این است که در حالی که ایران را در آب جوش تحریم قرار داده از طریق واسطه هایی که می فرستد روحانی را تشویق به صبوری راهبردی کند تا ایران تعهدات خود در برجام را بیشتر از این کاهش ندهد، چون کاهش تعهدات ایران در برجام دسترسی سازمان جاسوسی اسرائیل به اطلاعات مربوط به برنامه اتمی ایران را کاهش خواهد داد و این برای اسرائیل باعث نگرانی خواهد شد.
مرد مومن تو چقدر ساده ای تمام گرفتاری ما ار همین مذاکره شروع شد 1- مذاکره کنندگان را ارزیابی می کند عده ای را موردتطمیع قرار می دهند یعنی می خرند ( دلار می دهند تا برایش اطلاعات کشورثالث را بگیرد)اگر پول دوست باشد 2- اگر پول دوست نباشد بوسیله زنان گول می زند 2- اگر خود باخته باشد بوسیله ویزا گول می زند4- اگر فرنگ را دوست داشته باشد برایش در سویس ویلا می خرند تا اطلاعات کشور مقابل را بوسیله آن بخرند نصف بیشتر مذاکره کنندگان ما را خریدند و جاسوس در آمد دقتی در باره مذاکره کنندگان کره شمالی داشته باش چند تا از مذاکره کنندگان کره شمالی جاسوس درآمد و اعدام کردند معاون خود را به کار اجباری فرستادند
ناشناس
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
به هرکسی نمیگن مرد مؤمن
حالا نمیدونم به ی سندرز گفتی مؤمن. :)) یا به کسی دیگه ای گفتی !!؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
حالا نمیدونم به ی سندرز گفتی مؤمن. :)) یا به کسی دیگه ای گفتی !!؟