مدیر مسئول نشریه دانشجویی صراحت دانشگاه خوارزمی گفت: در این اوضاعی که چند رئیس دانشگاه، از عدم وجود فضای سیاسی در دانشگاه گلایه کردهاند، باید به وزارت علوم بگوییم که بهتر است گفتارهایتان در عمل نشان داده شود.
محمد امین اسکندری، صاحب امتیاز و مدیرمسئول نشریه دانشجویی صراحت دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون عدم حضور این دانشگاه در انتخابات نشریات گفت: دانشگاه خوارزمی متاسفانه به رغم دورههای گذشته امسال سهمیهای در انتخابات کمیته ناظر برنشریات وزارت علوم نداشت. علت آن ابطال انتخابات بود.
وی ادامه داد: متاسفانه زمانی که انتخابات کمیته ناظر برنشریات دانشگاه خوارزمی برای دوعضو دانشجو صورت گرفت، عدم اطلاع رسانی درست باعث شد بسیاری از دانشجویان حتی متوجه زمان این انتخابات نشوند و همچنین حضور کمرنگ و بی تفاوتی دانشجویان در نشریات خود عاملی مهم در افت فعالیت نشریات شد؛ بطوری که تنها ۳ نفر برای این انتخابات ثبت نام کردند و در نهایت بخاطر اینکه تعداد ثبت نامیها کم بود انتخاباتی برگزار نشد که این خلاف شیوه نامه بود چرا که طبق ماده نوزده باید نصف بعلاوه یک در انتخابات حضور داشته باشند و اگر به حدنصاب نرسید بار دوم با هر تعدادی میشود برگزار کرد که این عمل در دانشگاه خوارزمی صورت نگرفت و خلاف قانون بود.
اسکندری افزود: همچنین در دانشگاه خوارزمی برخلاف بسیاری از دانشگاههای کشور کارشناس نشریات به عنوان زیر مجموعه اداره انجمنهای علمی قرار میگیرد این امر موجب میشود تا در نهایت استقلال آن کم میشود و همچنین رئیس اداره انجمنهای علمی نمیداند که به فعالیت حداقل ۶۰ انجمن علمی رسیدگی کند یا نشریات؟ هرچند شخص فعال و کاردرستی باشد باز هم وقت نمیکند که نتیجه آن این وضع را میبینیم.
مدیر مسئول نشریه دانشجویی صراحت گفت: این ساختار اشتباه است و برای حل این معضل باید کارشناس نشریات بصورت مستقیم زیرنظر مسئول امورفرهنگی دانشگاه باشد نه انجمنهای علمی. اما سئوال مطرح میشود چرا باوجود تخلفات گسترده در انتخابات دانشگاه تهران که تقریبا به ۱۰۰ نشریهای که صاحبان امتیاز آن فارغ التحصیل شده بود مجوز رأی توسط وزارت علوم داده شد و بجای ابطال اکنون ۴۰ سهمیه در کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم دارند؟ و خیلی مصادیق دیگر که نشان از تخلف وزارت علوم در این امر دارد و قصد تغییر سرنوشت انتخابات به نفع آنچه که خود میخواهند بشود را نشان میدهد. این عمل، جز نتیجه معکوس برای جنبش دانشجویی چیزی دیگر به بار نخواهد داشت و منجر به افت آن میشود.
وی تصریح کرد: در این اوضاعی که چند رئیس دانشگاه من جمله رئیس دانشگاه خوارزمی، همزمان از عدم وجود فضای سیاسی در دانشگاه گلایه کرده اند، میبایستی به وزارت علوم بگوییم که شاید بهتر باشد گفتارهایتان در عمل نشان داده شود و جلوی تخلفات و تقلبات این موارد را در حوزه ریاست خود بگیرید و بد نیست به وزارت علوم خود بابت این موارد نقدی وارد کنید، چون به نظر میرسد اعمالتان با مصاحبه هایتان تناقض دارد.