عضو یک تیم استارت آپی با بیان اینکه هیچ حمایتی از آنها نشده است، گفت: بیشترین حمایتی که دریافت کردیم مجوز نصب یک بنر در اسکله و فرودگاه بود.
رضوان میردریکوندی عضو گروه استارتآپ کیوآرگردی در گفتگو با خبرنگار فناوری دانشجو، در خصوص نحوه فعالیتشان در این حوزه، اظهار کرد: استارت اولیه کار سال ۹۴ خورده شد، چند جوان بودیم که در حوزه گردشگری فعالیت میکردیم و به دنبال معرفی نقاط گردشگری و جاذبههای استان هرمزگان بودیم.
میردریکوندی ادامه داد: با ایده راهاندازی یک سایت، اطلاعات گردشگری استان را استخراج کرده، تصاویر لازم را تهیه کردیم تا بتوانیم راهنمای خوبی برای گردشگرانی باشیم که به استان هرمزگان سفر میکنند. با همین انگیزه هم بود که سعی میکردیم از ریزترین نقاط گردشگری اطلاعات را جمعآوری کرده و بر روی سایت قرار دهیم.
وی با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه کارشان اظهار کرد: مهمترین دغدغه ما عدم حمایت از سوی ارگانهای مربوطه مثل میراث فرهنگی است. اسن سازمان میتوانست به ما کمکهای مهمی در جمعآوری اطلاعات کند که متاسفانه این اتفاق رخ نداد و ما را در این راه تنها گذاشته و هیچ حمایتی از سوی سایر سازمانها دریافت نکردیم، در صورتی که میشد در حوزه گردشگری که پراهمیت است به چند جوان که خودشان تصمیم گرفته بودند این کار را انجام دهند حمایت شود و یا حتی تسهیلگر باشند.
میردریکوندی درخصوص حمایت سازمانهای مختلف، تصریح کرد: البته این حمایت حتما نباید مالی باشد، همین که به ما امکانات و خدمات داده شود کمک میکند تا راحتتر بتوانیم بر روی نقطه نقطه گردشگری استان فعالیت داشته باشیم، اما متاسفانه نهایت همکاری که با ما شد اجازه نصب یک بنر در فرودگاه یا اسکله بود و این اوج کمکی بود که ما دریافت کردهایم.
وی با اشاره به بازخوردهای گردشگران نسبت به کیوآردی، خاطرنشان کرد: بازخوردهای خوبی نسبت به سایت داشتهایم، با توجه به اینکه بندر در فصل تابستان به دلیل گرمای هوا آنچنان گردشگری ندارد ما روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر بازدید کننده داریم، اما در ایام عید نوروز یا فصل زمستان این بازدیدها حدود هزار نفر در روز نیز بوده و توقع ما این است که با پیشرفت کار شناخته شویم و پیش بینی میکنیم در سال ۹۷ حداقل روزی ۵ هزار بازدید کننده داشته باشیم.