معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: تاکنون شرکتهای دانش بنیان برابر با ۹۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته اند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری عصر امروز در نشست صمیمی رئیس مجلس شورای اسلامی با شرکتهای دانشبنیان و مدیران پارک فناوری پردیس، اظهار کرد: علیرغم برخی کم لطفیها ما از سوی مجلس شورای اسلامی حمایت شدیم و بودجه خوبی گرفتیم.
وی افزود: ما باید اکوسیستم داشته باشیم، زیرا پول حرف اول را در اقتصاد نمیزند بلکه عامل پنجم یا ششم در پیشرفت محسوب میشود.
معاون علمی و فناوری با تاکید بر اینکه طی چند سال اخیر برنامههای خوبی برای شرکتهای دانش بنیان پیاده سازی شده است، گفت: با حمایت مجلس، قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان به تصویب رسید و شرکتها بر اساس این قانون فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان یکی از مترقیترین قانونها در حوزه فناوری بوده است.
ستاری با تاکید بر تعیین اولویتها در کشور و تامین نیازها به واسطه شرکتهای دانش بنیان گفت: شرکتهای دانش بنیان به زودی باید بار شرکتهای خودرویی، نفتی، پتروشیمی، معدن و … را بر دوش بگیرند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ پارک فناوری در کشور مشغول فعالیت هستند گفت: اکنون ایجاد مراکز نوآوری در کنار دانشگاهها از جمله موضوعاتی است که به آن توجه میشود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در نواحی دانشگاه شریف اکنون مشغول فعالیت هستند.
ستاری با اشاره به فروش شرکتهای پارک فناوری پردیس گفت: سال گذشته فروش شرکتهای دانش بنیان این پارک برابر با ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر ۴ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: تاکنون این تعداد شرکت برابر ۹۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته اند.
به گفته وی پارکهای علمی و فناوری و پارک فناوری پردیس نسل قدیمی از پارکها به شمار میروند، اما اکنون موضوع جدیدی در کشور با عنوان کارخانههای نوآوری مطرح است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده اند.
وی با تاکید بر اینکه کارخانههای نوآوری میتواند زایشگاه شرکتهای دانش بنیان باشد، گفت: این کارخانهها در حال حاضر بیش از ۳ هزار نفر در حوزههای مختلف را مشغول به کار و فعالیت کرده است.