معاون توسعه صندوق شکوفایی و نوآوری گفت: سال گذشته ۲۶۹ میلیارد تومان به ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری تسهیلات ارائه شده است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سیاوش ملکی پور، معاون توسعه صندوق شکوفایی و نوآوری در افتتاحیه مراسم گردهمایی شرکتهای دانش بنیان و استارتآپهای حوزه فضایی که صبح امروز در محل ساختمان نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکتهای دانش بنیان ایجاد شد و تسهیلات مختلفی از معافیتهای مالیاتی تا ارائه ضمانت نامههای بانکی برای استارتآپها و شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته ایم.
ملکی پور ادامه داد: صندوق یک نهاد عمومی و هیئت امنایی است و سایر اعضای این مجموعه نیز به عنوان اعضای هیئت امنا تلاش میکنند تا بهترین خدمات را به صاحبان ایده و خلاقیت ارائه کنند.
معاون توسعه صندوق شکوفایی و نوآوری با اشاره به خدمات ارائه شده به استارتآپها تصریح کرد: در حال حاضر سبد خدمات صندوق بسیار متنوع است و ما کمک میکنیم تا تسهیلات مناسبی از جمله اختصاص محل کار و استقرار برای شرکتهای کوچک و نوپا و یا ارائه لیزینگ به شرکتهای خودروسازی ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه صندوق به شرکتهای دانش بنیان انواع ضمانت نامههای بانکی را ارائه میکند، گفت: صندوق نمیخواهد یک مجموعه منفعل باشد بلکه ما دنبال این هستیم تا در پویایی شرکتهای دانش بنیان همراه شویم. با توجه به اینکه اکوسیستم فناوری یک اکوسیستم پویا است، صندوق نوآوری تلاش میکند پابه پای شرکتهای دانش بنیان حرکت کرده و محدود به برخی خدمات نباشد و تلاش میکنیم خدمات مان را همواره توسعه دهیم.
ملکی پور تصریح کرد: ما تلاش میکنیم با بازمهندسی فرآیندها روال انجام کارها را از چند روز به یک هفته کاهش دهیم همچنین نگاه ما تنها به استان تهران نیست و تلاش میکنیم همه استانهای کشور را مورد توجه ویژه قرار دهیم.
معاون توسعه صندوق شکوفایی و نوآوری با بیان اینکه در گذشته تنها یک سبک ارائه خدمات به عنوان نرخ ترجیحی وجود داشت، اظهار کرد: امروز دو خدمت تسهیلات پژوهش و فناوری و تسهیلات بانکی نیز به خدمات ما اضافه شده به طوری که سال گذشته صندوق شکوفایی و نوآوری ۲۶۹ میلیارد تومان به ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری در کشور خدمات ارائه کردند و همچنین ۹۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری برای این ۱۸ صندوق در نظر گرفته اند تا بتوانند سرویس مناسب ارائه دهند.
وی افزود: ما تلاش کرده ایم شرکتهای دانش بنیان را حول شرکتهای بزرگ ساماندهی کنیم، زیرا تجربه ثابت کرده شرکتهای کوچک و نوپا با ایدههای خلاقانه میتوانند به کمک زیرساختهای شرکتهای بزرگ توسعه یابند.
ملکی پور با اشاره به اینکه صندوق شکوفایی و نوآوری برای حل چالشهای مهم کشور مثل آب و محیط زیست برنامههای خلاقانه دارد، گفت: فناوری فضایی در صدر نقشه جامع علمی کشور بوده و از اهمیت ویژهای برخوردار است و از آنجا که بخش خوبی از ظرفیتهای دانش بنیان کشور به حوزه فضایی برمی گردد ما تلاش میکنیم تا در این حوزه طی سه روز با حضور صد شرکت و صندوق پژوهش راهی برای گسترش بخش خصوصی در این حوزه پیدا کنیم.
معاون توسعه صندوق شکوفایی و نوآوری با بیان اینکه هفت رویداد فناورانه طی سه روز برگزار خواهد شد، گفت: شرکتهای دانش بنیان میتوانند در این سه روز با بهترین ارائه خود منابع مالی خوبی برای محصولات هوافضا بر پایه دانش بنیان پیدا کنند و این یک چشم انداز مثبت به حساب میآید.