معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به طولانی بودن زمان ارزیابی طرحهای فناورانه گفت: اگر شرکتهای دانشبنیان همزمان با طراحی محصولات خود مستندات را آماده کنند، زمان ارزیابی کاهش مییابد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ سیاوش ملکیفر معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در دومین گردهمایی مدیران شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت با اشاره به خدمات حمایتی این صندوق از شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: در حال حاضر ما به منظور ارائه تسهیلات مناسبتر به شرکتهای دانشبنیان نسبت به فعالسازی صندوقهای پژوهش و فناوری اقدام کردهایم.
وحدت ادامه داد: در این راستا ما تسهیلاتی بالغ بر ۲۶۹ میلیارد تومان را با نرخ ترجیحی در اختیار ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری قرار دادهایم.
به گفته معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی، تاکنون این تسهیلات به صندوقهای پژوهش و فناوری اعطا شده است، ضمن آنکه از ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری، ۶ مورد آن در حوزه سلامت فعالیت دارند.
ملکیفر ادامه داد: علاوه بر آن ما به منظور کاهش صفهای انتظار برای شرکتهای دانشبنیان اعلام کردهایم آن دسته از شرکتهایی که تسهیلاتی کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان درخواست دارند، به صندوقهای پژوهش و فناوری مراجعه کنند. در چنین شرایطی شرکتهای دانشبنیان میتوانند به ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری مراجعه کنند.
به گفته وی، شرکتهایی که تقاضای تسهیلات بیش از ۵۰۰ میلیون تومان را دارند، باید درخواستهای خود را به صندوق شکوفایی و نوآوری ارائه دهند.
معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین از کاهش زمان صدور ضمانتنامه برای شرکتهای دانشبنیان خبر داد و یادآور شد: در گذشته برای صدور ضمانتنامه ۶۰ روز زمان نیاز داشت، ولی در بازمهندسی که در اعطای تسهیلات صورت گرفت، این زمان به یک روز کاهش یافت.
ملکیفر همچنین در خصوص زمانبر بودن ارزیابی طرحها با تاکید بر اینکه اعطای گواهینامه برای ارزیابی طرحها به مدت ۲ و نیم سال امری عادی نیست، خاطرنشان کرد: در صورتی که شرکتهای دانشبنیان همزمان با طراحی محصولات خود مستند را آماده داشته باشند، در زمان مقتضی اقدام به ارزیابی طرحهای آنها خواهد شد.