رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از امکان صدور یک روزه ضمانتنامههای بانکی برای شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در رویداد خوشآمدگویی شرکتهای دانشبنیان جدید عنوان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی باید به تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان کمک کرده و فرآیند توسعه این شرکتها را به واسطه اینکه فعالیتهای آنها خاص است، تسهیل کند، چرا که در بسیاری از موارد توسعه این شرکتها با ابزارهای رایج مالی در کشور امکانپذیر نخواهد بود، لذا فلسفه وجودی صندوق کمک به توسعه مالی این شرکتهاست.
وحدت ادامه داد: در چند ماه گذشته صندوق نوآوری و شکوفایی از لحاظ کمی و کیفی، دچار تغییرات جدی شد؛ از اینرو حمایتهای مالی خوبی در بخشهای مختلف ایجاد شده است. به عنوان مثال ظرفیتی معادل هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای شرکتهای کوچکتر در حوزه تسهیلات صندوقهای پژوهش و فناوری ایجاد شده و برای شرکتهای بزرگتر نیز در بحث کار با سیستم بانکی، ظرفیتی بیش از این ایجاد شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در رابطه با خدمات این صندوق، اظهار کرد: در بحث توانمندسازی، سرویسهای متنوع و گوناگونی در صندوق برای شرکتها وجود دارد که شرکتها میتوانند بر اساس نیاز خود از این خدمات استفاده کنند. علاوه بر این بحث جدید سرمایهگذاری نیز برای توسعه فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
وحدت افزود: یکی از خدمات مهم صندوق بحث ضمانتنامه است. ضمانتنامه سرویسی است که شرکتها به راحتی میتوانند از آن استفاده کنند. به این صورت که یک بار حد اعتباری خود را مشخص کرده و بعد از آن یکروزه این ضمانتنامههای بانکی برای شرکتها صادر میشود.
وی تسهیلات را یکی دیگر از حوزههای خدماتی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تصریح کرد: در حوزه تسهیلات، خدمات متنوعی مانند نمونهسازیهای صنعتی، سرمایه در گردش و… در نظر گرفته شده که شرکتها میتوانند بر اساس نیاز خود از آنها استفاده کنند. در همین حوزه ظرفیت صندوقهای پژوهش و فناوری و بانکها افزایش یافته است، لذا پیشنهاد میکنم شرکتها به این نهادها برای آشنایی بهتر با تسهیلات موجود، مراجعه کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، ادامه داد: صندوق در بخش توانمندسازی، از بحثهای متنوع آموزشی گرفته تا اعزام هیأتهای تجاری به کشورهای دیگر و حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی خدمات بلاعوض ارائه میدهد؛ صندوق برای این حوزه تا ۹۰ درصد کمک هزینه در نظر گرفته است.
وحدت افزود: یکی از دلایل طولانی بودن فرآیندهای استفاده از خدمات صندوق مشکل عدم آشنایی متقابل میان صندوق و شرکتهای دانشبنیان بود؛ لذا تصمیم گرفتیم در بسیاری از رویکردها و سیاستهای صندوق تغییرات اساسی ایجاد کنیم که همین رویداد نتیجه نگاه جدید صندوق است، چرا که صندوق تصمیم گرفته است به سراغ شرکتها برود تا با معرفی خدمات صندوق به آنها، بتواند بهترین تأثیر را در این اکوسیستم داشته باشد.
وی خطاب به شرکتهای دانشبنیان، عنوان کرد: شرکتها باید مطالبهگرانه با صندوق برخورد کنند و هر مورد و نیازی که احساس کردند را به صندوق اعلام کنند؛ چرا که صندوق تصمیم دارد هر نیازی که از جانب شرکتها اعلام میشود -حتی یک شرکت- را در دستور کار خود قرار داده و برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه صندوق، متعلق به شرکتهای دانشبنیان است، تصریح کرد: خدمات متنوعی که در صندوق ارائه میشود برای استفاده این شرکتهاست، از همینرو تلاش کردهایم با توجه به حوزههای فعالیت، اندازه و وضعیت مالی شرکتها و شرایط حاکم بر کشور، سرویسهای متنوعی را طراحی کرده و در اختیار شرکتها قرار دهیم و امیدواریم که شرکتها نیز واقعبینانه و با توجه به شرایط و وضعیت کاری خودشان از این خدمات استفاده کنند.