عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان گفت: هر کسی به فراغت نیاز دارد و این فراغت میتواند در خانواده باشد، ولی امروز مقوله فراغت به جای خانواده به سمت فراغت فردی و همجنسها رفته است،
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علاسوند، عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان امروز در همایش نقش بانوان دانشگاهی در تحولات ذهنی نسل جدید دختران و پسران که به همت ستاد سبک زندگی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران برگزار شد، گفت: بین هویت، مصرف و فراغت و تحولات ذهنی یک رابطه دیالکتیک وجود دارد.
وی با بیان اینکه امروز نسل جدید با هویتهای بین الاذهانی مواجه بوده و این خیلی مسئله است، چون بر روی هویت دینی تاثیر میگذارد تصریح کرد: در این وضعیت تقسیم بندیهای بین خیر و شر به شدت مخدوش شده است.
علاسوند تصریح کرد: از دهه ۹۰ به بعد هیچ اجلاسی با موضوع خانواده برگزار نشده مگر اینکه به حقوق زنان و مردان همجنسگرا و دو جنسهها احترام گذاشته نشده باشد و این موضوع آن قدر در دنیای زنان و خانواده هژمونیک شده که کسی جرات مخالفت با آن را ندارد البته در کشورهایی مانند لهستان و نروژ با قدرت در مقابل این تفکر ایستاده اند و فقط این ما نیستیم که با آن مخالفیم.
عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان با بیان اینکه داستان فیلم آنشرلی مربوط به اواخر صده هجده میلادی و یا اوایل قرن نوزدهم است که فیلمهای مختلفی از آن ساخته شده تصریح کرد: در آخرین فیلمی که برگرفته از داستان آنشرلی ساخته شده شخصیتی وجود دارد که یک زن هفتاد ساله است که او همسر خود را که یک زن بوده از دست داده است با این وجود میتوان گفت: امروز از هر فرصتی حتی بازسازی فیلمها استفاده میکنند تا بگویند هویت جنسی ثابت وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف کردن در دوره مدرن روز به روز ابعاد جدیدی پیدا کرده به گونهای که امروز مصرف میکنند، چون به شوی مصرف نیاز دارند، اظهار کرد: هر کسی به فراغت نیاز دارد و این فراغت میتواند در خانواده باشد، ولی امروز مقوله فراغت به جای خانواده به سمت فراغت فردی و همجنسها رفته است، چون افراد از هر وضعیت مرکزیت داری ناراحت میشوند.
علاسوند با بیان اینکه امروز بخش زیادی از اوقاعت فراغت با فضای مجازی و رسانهها پر شده تصریح کرد: فضای مجازی فضای تاسف باری است که آسیبهای خود را دارد.