مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری با نگاهی جامع و کارشناسی پاسخ طرح «ایران ۲۰۴۰ دانشگاه استنفورد» را آماده و نسخهای از آن را برای مقام معظم رهبری ارسال کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ماجرای نفوذ در این کشور تمامی ندارد. هر روز یکی را علم میکنند. طرح پشت طرح. سند پشت سند. یک روز ۲۰۳۰ یک روز ۲۰۴۰. موضوع از جایی شروع شد که موسسه «برنامه مطالعات ایرانی حمید و کریستینا مقدم» در دانشگاه استنفورد با مدیریت عباس میلانی (کارمند موسسه اسرائیلی هوور و یکی از مشاوران دولت آمریکا در امور ایران)، در سال ۱۳۸۹ حامی پروژهای ضد ایرانی میشود.
درحقیقت «پروژه ایران ۲۰۴۰ استنفورد» بقول نویسندگان ضدایرانیاش برای چشمانداز علمی و بازار انرژی کشور نوشته شده است و موضوعات مربوط به اقتصاد، انرژی، آب، محیط زیست، کشاورزی و حمل و نقل ایران را پوشش میدهد، اما بانگاهی ساده و اجمالی میتوان دید که این پروژه چیزی نیست جز زیر سؤال بردن پیشرفتهای علمی و دانشگاهی ایران و ایرانی.
پس از سخنان مقام معظم رهبری درباره این پروژه در میان اساتید و تاکیدات ایشان، همگان به تکاپو افتادند و آنها هم که چیزی از ماجرا نمیدانستند، مطلع شدند، درحقیقت پیشرفتهای ایرانیان در حوزههای علمی برکسی پوشیده نیست. منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز نویسندگان این پروژه را بی تجربه خوانده و معتقد است «پروژه ایران ۲۰۴۰ دانشگاه استنفورد» کاملا جانبدارانه به موضوع نگاه میکند.
غلامی با بیان اینکه نگاه این پروژه جامع و علمی نیست، ادامه داد: مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری پاسخ این طرح را به صورت کارشناسی شده، آماده کرده و نسخهای از آن را برای مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کرده است.