آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۵۷۱
جدیدترین کشف علمی؛

محققان عضله قلب را با کشف یک سلول جدید ترمیم کردند

محققان موفق به کشف سلول ایمنی خاصی در فضای اطراف قلب شده‌اند که به ترمیم عضله قلب کمک می‌کند.

محققان عضله قلب را با کشف یک سلول جدید ترمیم کردند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، قلب توسط یک کیسه پر از مایع، به نام مایع «پریکارد» احاطه شده است. اگرچه از آزمایش این مایع برای موارد تشخیصی استفاده می‌شود، اما اطلاعات درمورد عملکرد این مایع اندک است.

اکنون محققان دانشگاه کلگری در کانادا متوجه شده‌اند که این مایع اسرارآمیز حاوی ماکروفاژها، سلول‌های ایمنی است که به ترمیم قلب بعد از جراحت کمک و از زخم شدن عضله قلب پیشگیری می‌کند. محققان امیدوارند که کشف آن‌ها بتواند به پیشگیری از آسیب رسیدن به عضله قلب بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی و یا ترمیم آسیب عضله قلب بر اثر ابتلا به این بیماری‌ها کمک کند. بیماری قلبی عامل درجه یک مرگ و میر ناشی از بیماری در آمریکا محسوب می‌شود.

محققان دانشگاه کلگری در این مطالعه متوجه شدند که ساک خود قلب حاوی عامل مهمی است که می‌تواند برای ترمیم این ارگان شارژ شود.

آن‌ها این تحقیق را با بررسی مایع پریکاردیال قلب موش آغاز کردند. محققان در این مایع به وجود سلولی به نام ماکروفاژ حفره پریکاردی Gata ۶ پی بردند که پیش از این شناخته نشده بود؛ آن‌ها متوجه شدند این سلول توان قابل توجهی در ترمیم عضله قلب دارد.

ماکروفاژ‌ها سلول‌های ایمنی هستند که هر چیزی را که نشانگر پروتئین بافت سالم ندارد شناسایی کرده و آن‌ها را تجزیه و یا مصرف می‌کنند.

محققان این ماکروفاژ‌ها را در مایع پریکاردی انسان‌ها نیز بررسی کردند و متوجه شدند که این سلول‌ها برای ترمیم عضله قلب افرادی که دچار جراحت‌های قلبی شده بودند، به سختی تلاش می‌کردند.

آن‌ها حدس می‌زنند که احتمالاً با تقویت میزان کافی این سلول‌ها می‌توان درمانی برای عضله آسیب دیده قلب ابداع کرد.

به گفته محققان، کشف یک سلول جدید که بتواند به ترمیم عضله آسیب دیده قلب کمک کند زمینه را برای ابداع درمان‌های جدید و کمک به میلیون‌ها نفری که از بیماری قلبی رنج می‌برند، هموار می‌سازد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار