کد خبر:۷۷۸۸۵۲
ناظمی در گفتگو با دانشجو:

حدود ۳۱ شرکت دانش بنیان در بورس حضور دارند/ بورس، بستر شفافیت و جذب سرمایه

معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۳۱ شرکت دانش بنیان در بورس حضور دارند، گفت: بورس بستری برای شفافیت و جذب سرمایه است.

حضور نزدیک به ۳۱ شرکت دانش بنیان در بورس/ بورس بستر شفافیت، جذب سرمایه و نقد شوندگی است

علی ناظمی، معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو در خصوص میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ایجاد صندوق‌های جسورانه اظهار کرد: حداقل سرمایه‌ای که بورس برای سرمایه گذاری اشخاص و یا شرکت‌ها تعیین کرده تا یک صندوق بورسی راه‌اندازی شود، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان است.

ناظمی با بیان اینکه از این ۱۰ میلیارد ۴۰ درصد سهم صندوق نوآوری و شکوفایی است، تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی رقم ۴ میلیارد تومان آورده خواهد داشت و متقاضیان راه اندازی صندوق جسورانه نیز باید به عنوان سرمایه گذار حداقل ۶ میلیارد آورده داشته باشند.

معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به استقبال شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در تالار بورس، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۱ شرکت دانش بنیان در بورس حضور دارند البته مرجع اصلی اعلام آمار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

ناظمی در پاسخ به این سوال که حضور شرکت‌های دانش بنیان در بازار بورس تا چه میزان در رشد آن‌ها موثر است؛ بیان کرد: بورس بستر شفافیت جذب سرمایه و نقد شوندگی است؛ هر میزان شرکت‌های دانش بنیان در بورس حضور فعالانه‌تری داشته باشند، از نظر ساختار قانونمندتر و منظم‌تر می شوند و از طرفی می‌توانند منابع مالی جدید را از بازار جذب کنند که تا به امروز هم عملکرد خوبی داشته‌اند.

وی افزود: خبر خوش برای شرکت‌های دانش بنیان در سال ۹۸ این است که  قطعا در جذب منابع مالی اکوسیستم مشکلی برای مشارکت ندارند و منابع مالی که صندوق نوآوری و شکوفایی امسال به شرکت‌های دانش بنیان تزریق می‌کند معادل کل پولی است که جدای از منابع مالی تا امروز در بخش سرمایه گذاری وارد شده است.

معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه عمده سرمایه گذاری صندوق توسعه و نوآوری در حوزه IT است، خاطرنشان کرد: در بخش‌های مختلف از جمله هوافضا مایل هستیم بیشترین مشارکت را داشته باشیم و در صورت تحقق این امر از مدل هم سرمایه گذاری استفاده خواهیم کرد یعنی هر شرکت دانش بنیان یا استارت‌آپی که از صندوق‌های پژوهش و فناوری یک واحد پول بگیرد صندوق نوآوری و شکوفایی ۴ برابر تامین مالی خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار