آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۴۱۸
زارع:

حجاب، عفاف و خوشه‌های اجتماعی از مهمترین پژوهش‌های دانشگاهی است

مدیرکل فرهنگی دانشگاه تهران گفت: در حوزه پژوهش بخصوص عفاف و حجاب و همچنین در بحث خوشه‌های اجتماعی باید برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم عملکرد خوبی ارائه دهیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زارع، مدیر کل فرهنگی دانشگاه تهران در اولین نشست خبری موسسه تحقیقات و پژوهش اجتماعی دانشگاه تهران با موضوع تبیین رویکرد جدید موسسه در حوزه پژوهشی و فرهنگی کشور گفت: بهترین کاری که در رابطه با تحقیقات اجتماعی می‌توان انجام داد این است که پیوست‌های فرهنگی را در نظر داشته باشیم. در حوزه معاونت فرهنگی از وقتی که وارد دانشگاه تهران شدم نظر دکتر سرسنگی این بود که تمام برنامه‌های دانشگاه تهران پیوست پژوهشی داشته باشد تا بتوانیم نیاز‌های جامعه را مشخص کنیم و به تبع آن به حل مشکلات و رفع نیاز‌ها بپردازیم. همچنین پایان نامه‌های دانشجویی را نیز پژوهشی کردیم.

وی ادامه داد: در حوزه پژوهش خصوصا عفاف و حجاب و همچنین در بحث خوشه‌های اجتماعی می‌بایستی برنامه ریزی شود تا بتوانیم با توجه به نیاز‌های اجتماعی دانشگاه عملکرد خوبی را ارائه دهیم.

مدیر کل فرهنگی دانشگاه تهران گفت: زمانی می‌توانیم موفق باشیم که برنامه‌های متناسب با هدف داشته باشیم. برنامه‌های فرهنگی در خوش بینانه‌ترین حالت می‌تواند ۵۰ درصد دانشجویان را در دانشگاه مخاطب قرار دهد چرا که ما امروز با مسئله فضای مجازی روبرو هستیم که بیشترین زمان دانشجویان را به خود اختصاص داده است.

زارع تصریح کرد: ما نتوانستیم وارد فضای شبکه‌های اجتماعی شویم و یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند کمک کند به بحث فرهنگی در دانشگاه‌ها ورود به این مسئله است.

وی ادامه داد: یک طرح دیگری که در دانشگاه تهران تصویب شده است بحث توانمندی‌ها و هیئت علمی‌ها است که در این حوزه هم آئین نامه‌های خیلی خوبی تصویب شده و دانشگاه می‌تواند بیاید تا در حوزه ارزیابی دروس و سرفصل‌ها کار خوبی را انجام بدهد که البته تاکنون به انجام نیز رسانده است.

وی ادامه داد: ما در دانشگاه تهران دبیرخانه تدوین اخلاق حرفه‌ای را تشکیل داده ایم و برنامه‌هایی مثل همایش دانشگاه اخلاقمدار را نیز برگزار کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار