کد خبر:۷۸۱۶۹۹
تقیزاده نیا در گفتگو با دانشجو:
مسئولان کهگیلویه و بویراحمد نگاه سطحی به طلاق دارند / ورود دانشجویان برای بررسی بیشتر آسیبهای اجتماعی
جانشین علمی بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: هسته علمی شهید احمدی روشن بسیج این دانشگاه نشستی با مسئولان استانی در مورد آسیب اجتماعی طلاق برگزار کرد و مسئولان دلایل طلاق استان را بسیار سطحی برشمردند.
کبری تقیزاده نیا، جانشین علمی بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: هسته علمی شهید احمدی روشن حوزه شهید میثمی این دانشگاه در پی اهمیت تحکیم بنیان خانوادههای ایرانی بر آن شد تا در جهت کاهش آمار طلاق استان گامی بردارد.
تقیزاده نیا تصریح کرد: طی ۴ ماه اعضای این هسته به جمع آوری دادهها و پردازش آنها و ارتباط دادن دادهها با نهادهای مربوطه پرداختند و در نهایت با هماهنگ کردن ۱۶ مسئولِ مربوط به این حوزه، نشستی با حضور اعضای هسته علمی و مسئولین ارشد استانی برگزار کرد.
جانشین علمی بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: این دغدغه باعث گرد آمدن معاون سیاسی امنیتی استاندار، مستشار دادگاه تجدیدنظر نماینده دادستانی، قائم مقام صدا و سیما، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، معاون اجتماعی نیروی انتظامی، کارشناس مرکز مشاوره، معاون اجتماعی سپاه فتح استان، معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل آموزش و پرورش استان، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان، ریاست حوزه علمیه خواهران، مدیر اجتماعی و فرهنگی استانداری و کارشناسان استانی؛ دور یک میز و در کنار هم و گاها رویا روی هم شد.
وی گفت: جمع حاضر همه از بی اطلاعی مسئولین ارشد استانی نسبت به اقدامات انجام شده گلهمند بوده و خود معترف و معترض به این امر که نشستهایی از این قبیل لازمهی اجرایی شدن بهتر برنامههای استان است؛ انها تاکید داشتند حل مسائل و معضلات اجتماعی وحدت و همت تمام مسئولین حاضر در جلسه را میطلبد.
تقیزاده نیا اظهار کرد: در این جلسه مسئولین همه دلایل طلاق استان را بسیار سطحی برشمردند و فقر مالی را از کم درصدترین دلایل دانستند.
جانشین علمی بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج در ادامه تاکید کرد: عمده دلایل طلاق از دید کارشناس کشوری، نداشتن مهارت گفتگو، نداشتن ضریب تاب آوری و کاهش هوش معنوی عنوان شد؛ که این دلایل بر اساس پژوهشها و مطالعه پروندههای طلاق استان طبقه بندی و جمع بندی شده است.
وی بیان کرد: روشهای ارائه شده جهت کاهش طلاق از برنامههایی هستند که با بودجه کم و برنامه ریزی صحیح و با استفاده تجربه ۳۲ ساله فائزه عظیم زاده اردبیلی، استاد دانشگاه و به پشتوانه علمی وی از جمله تألیف ۳۳جلد کتاب و ۹۸ مقاله علمی پیرامون بحث طلاق، بهترین بازخوردها را داشته اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.